Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο Rous και οι φίλοι του για μια βραδιά σήμερα στο Passport


O νεαρός τραγουδοποιός που έχει προκαλέσει αίσθηση τον τελευταίο χρόνο, θα βρεθεί στη σκηνή του πολυχώρου στον Πειραιά παρεά με εκλεκτούς φίλους.

Ο Rous (κατά κόσμον Γιώργος Ρούς) θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή του Passport σήμερα Παρασκευή 20 Μαιου.

Με τραγούδια γραμμένα και βασισμένα στην ακουστική κιθάρα, που εμπνέονται από την καθημερινότητα και αντικατοπτρίζουν προβληματισμούς για τη σύγχρονη κοινωνία και τον έρωτα μέσα από γλυκόπικρες μελωδίες και ευφυείς, αιχμηρούς στίχους, o Rous συστήθηκε με επιτυχία στο ευρύ κοινό.

Οι επιρροές του εκτείνονται από το πάνθεον της rock, από...
... Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck και της folk μουσικής όπως τον Elliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie.

 Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα προσωπικού είδους rock, ακατέργαστου, απέριττου και διαποτισμένου με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, νέου ανθρώπου.

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην έχει ακούσει κάποιος το κομμάτι του, «Εξαιρέσεις», τραγούδι κατέκτησε καρδιές και charts τη χρονιά που πέρασε. Τώρα,ο Rous παρουσιάζει το μεγαλύτερο μέρος του ντεμπούτο άλμπουμ του, από το οποίο έχουν ξεχωρίσει επίσης οι «Μαριονέτες» του, και το ερωτικό και μελωδικότατο «Κόκκινο Φως».

Μαζί του επί σκήνης θα βρίσκονται τέσσερις ταλαντούχοι μουσικοί, ο Παύλος Μοναστηριώτης( τύμπανα, κρουστά), ο Σταύρος Van der Wilt( Πλήκτρα, μελόντικα, φωνητικά), ο Σταύρος Γουλίδης(κιθάρες, φωνητικά) και ο Νίκος Χανιώτης(Μπάσο).

Μη χάσετε μία βραδιά, στην οποία δεν χωράνε «εξαιρέσεις».

Πληροφορίες: Passport, Καραισκου 119, Πειραιάς, στις 10 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου