Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

''ΕΣΦΑΛΕ'', Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ

Εμπλεκόμενη με τις ομάδες των μπράβων γνωστή τραγουδίστρια με δεκαετίες στις πίστες.  Δυο χρυσά ROLEX ρολόγια και 250.000€ ήταν η συμφωνία που έκανε μαζί τους.


Την λαϊκή τραγουδίστρια, την είχαν συλλάβει τον Μάιο του 2008 για υποθέσεις που εκκρεμούσαν από το 2006, όταν είχε δώσει στον τότε σύντροφό της τρεις «εικονικές» επιταγές αξίας 500.000€ προκειμένου να τον διευκολύνει για οικονομικές του εκκρεμότητες. Είχε παραδώσει τις επιταγές λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση του συντρόφου της ότι δεν θα της χρησιμοποιήσει, κάτι που όμως δεν συνέβη.


Μετά λοιπόν από καταγγελία του πρώην συντρόφου της που χρησιμοποίησε τις ακάλυπτες επιταγές, βρισκόταν στο αυτόφωρο. Οι μπράβοι επιστρατεύτηκαν με εντολή της, για να έρθουν σε συνεννόηση με τον ''διαμαρτυρόμενο'' και πρώην φίλο της.  Ένας από αυτούς φέρεται στις απομαγνητοφωνήσεις να μιλάει με τον .....
...πρώην φίλο της.
Η τραγουδίστρια στο μεταξύ δεν μπόρεσε να πληρώσει την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη.  Την οδήγησαν στην Ασφάλεια Περιστερίου, όπου επικαλέστηκε ασθένεια. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε διακομιστεί αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, καθώς ένιωσε καρδιακές αρρυθμίες. Οι γιατροί της συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να περάσει το βράδυ στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και κατόπιν συνεννόησης με τις αστυνομικές Αρχές μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό Metropolitan, όπου φέρεται να την επισκέφθηκαν οι δυο μπράβοι και συμφώνησαν να ''βάλουν μυαλό'' στον έχοντα της επιταγές,τώρα κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβίαση και απάτη.
ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ._
farmaki

3 σχόλια: