Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΤΗΛΛΑΣΣΑΝ .....ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ....ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΚΑ

Έ, καλά δεν είναι και το πιο παράξενο πλέον στον κόσμο να είναι κάποιος τραγουδιστής gay.
Ο εις εκ των δυο είναι γνωστός τραγουδιστής (αμέσως εκεί πήγε ο νους σας, αλλά όχι), ούτε αυτό είναι παράξενο, μάλλον πλέον δεδομένο.

Όμως στο γνωστότατο μεγάλο κέντρο του ...κέντρου, ο τραγουδιστής με τον νεαρό φίλο του είχαν συχνά πυκνά .....λαρυγγικές συνευρέσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ αλλά, ο γνωστότατος τραγουδιστής άφησε άφωνα τα γκαρσόνια γιατί εκτός από γνωστός, είναι και παντρεμένος με παιδιά και μάλιστα παρουσιάζει και την εικόνα του καλού οικογενειάρχη!

Ξέρω ότι πολλοί σας πάνε στο νου, όμως εμένα αυτός δεν μου πήγαινε!

Ειδικά ο τρόπος που χαριεντίζονταν με τον καλό του, με ξάφνιασε, για να μην πω για τις γκριμάτσες από τα γκαρσόνια που πήγαιναν τις σαμπάνιες, κανείς φαίνεται δεν το περίμενε.

Τώρα να ήταν και να το έκρυβε ή να το ανακάλυψε αργά; Κρίμα στην γυναίκα του πάλι δεν μπορώ να πω, γιατί μάλλον το χρύσωσε το χάπι ο ....
.....συνταγογραφέας, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!_
farmaki  

2 σχόλια:

  1. Σιγά το θέμα που θα το σχολιάσουμε κιόλας!!!Ας κάνει ο καθένας ό,τι του αρέσει.Αρκεί να υπάρχει πάθος και ικανοποίηση βρε παιδιά.Εμένα θα με βρίσκετε πάντα με την ελεύθερη έκφραση...Μια straight που αποδέχεται απόλυτα όλους τους συνδιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοίτα ντέμη ή ντενί, δεν με ξάφνιασε το σκηνικό των δυο ανδρών να φιλιούνται, αλλά το συνεχές promotion του ενός ως καλού οικογενειάρχη από τα κανάλια, οι gay είναι ελεύθεροι και πολύ σωστά να κάνουν ότι θέλουν μεταξύ ενηλίκων, αλλά το ψέμα και τον γάμο για τις δισκογραφικές πωλήσεις καθώς και την παραμυθένια ζωή των παιδιών του είναι και δικαίωμά μου να την σχολιάσω αφού είναι δημόσιο πρόσωπο, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή