Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Οι Kyuss ανανεώνονται και βάζουν φωτιά στο Fuzz- βίντεο


Tο θρυλικό desert rock συγκρότημα και μεγάλο απωθημένο του ελληνικού κοινού, έρχονται στην Ελλάδα για μία συναυλία-εμπειρία


Τα τρία από τα τέσσερα αυθεντικά μέλη των Kyuss και o μοναδικός ένας εξουσιοδοτημένος να παίζει το αληθινό υλικό, επανενώνονται και στρατολογούν τον master της εξάχορδης κιθάρας Bruno Fevery, και ξεκινούν τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Σταθμός τους θα είναι και η Αθήνα την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Fuzz Club.


Οι Kyuss έχουν πάνω από 20 χρόνια ιστορία. Ενώ βρίσκονταν ακόμα στο γυμνάσιο ο Brant Bjork, ο Josh Homme και ο John Garcia ξεκίνησαν τους Kyuss. Συνολικά κυκλοφόρησαν πέντε albums και το 1995 διαλύθηκαν. Τον περασμένο χρόνο ο Garcia περιόδευσε στην Ευρώπη με το όνομα «Garcia plays Kyuss» μαζί με τον Bruno Fevery και δύο ακόμα εξαιρετικούς Ολλανδούς μουσικούς.


Σχεδίασε μία και μοναδική περιοδεία όπου.....
...... έπαιξε ζωντανά τα αγαπημένα τραγούδια των Kyuss, η οποία πέρασε και από την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του Hellfest Festival στη Γαλλία, o Nick Oliveri και ο Brant Bjork ανέβηκαν αυθόρμητα στη σκηνή για να συνοδεύσουν τον John. Και τα τρία αυθεντικά μέλη των Kyuss, αισθάνθηκαν κάτι που δεν είχαν νιώσει εδώ και είκοσι χρόνια.


Η επανένωση ήταν γεγονός. Το δεύτερο κεφάλαιο των Kyuss γράφεται ζωντανά και αποδεικνύει γιατί θεωρούνται ένα από τα συγκρότημα με την μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία του rock και χιλιάδες θαυμαστές.


Όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τη συναυλία της Παρασκευής, ας κάνουν υπομονή!


Η συναυλία τους είναι ήδη sold out αλλά υπομονή, γιατί οι Kyuss θα εμφανιστούν ζωντανά, ξανά στην Ελλάδα, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 στο Rockwave Festival.


Πληροφορίες: Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας), 210 3450817, είσοδος 30 ευρώ.



._farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου