Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ STAR ΜΕΤΑ ΤΟ ALTER?


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://press-gr.blogspot.com
Το κανάλι Star χθές το βράδυ προχώρησε στην προβολή της ταινίας "Ο κόκκινος δράκος".
Ο λόγος για τον οποίο σας το γράφω, είναι γιατί προς το τέλος της ταινίας έπαιξε ο υπότιτλος "GTRD Movies" και στην ολοκλήρωση της ταινίας έγραψε στους υπότιτλους "Subs SOFTITLER".
Το GTRD ήταν μια παρέα παιδιών που έφτιαχνε παλιά ταινίες για να τις βλέπει ο κόσμος χωρίς χρέωση. Τις ταινίες αυτές τις κυνηγάει η ΕΠΟΕ, για διαφυγόντα κέρδη . Όπως επίσης κυνηγάει και τους ανθρώπους που τις ανεβάζουν.
Οι ταινίες αυτές όμως φτιάχνονται και ανεβαίνουν στο internet για download για ιδιωτικές προβολές. Στο σπίτι του καθενός και όχι για τα κανάλια, που υποτίθεται κυνηγάνε και αυτά την "πειρατεία"!!!!
Μα πόσο ξεφτίλες είναι στο Star;;;; Κατέβασαν ταινία και την έπαιξαν στο κανάλι και δεν έβγαλαν τους αντίστοιχους υπότιτλους;;; Πειρατική ταινία σε...
 "μεγάλο" κανάλι το Αθηνών;;;;; Έλεος.....
Και η ΕΠΟΕ κοιμάται όρθια και κυνηγάει τα site που βάζουν ταινίες; Το κανάλι Star μαμήθεικε να βάζει διαφημίσεις σήμερα στις ταινίες και σίγουρα έβγαλε μπόλικα χιλιάδες ΕΥΡΩ!!!! Που είναι ο υπεύθυνος της ΕΠΟΕ;;;;;
Μήπως κοιμάται; Μήπως γενικά κοιμάται;;;;; 
Για να δούμε τι θα γίνει στην πορεία; Θα τους μιλήσει κανένας; Ή θα το πνίξουν το θέμα οι "Μαμέλιδοξεφτίλες";  Πάντως εμείς είμασταν 2 οπότε δεν βλέπουν τα ματάκια ότι θέλουν!
Για να δούμε τι θα γίνει; 
Κ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου