Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καθαρή και ασφαλής ενέργεια, είναι μόνο η πράσινη ενέργεια!


Η Greenpeace στο πλαίσιο των δράσεών της για χρήση 100% καθαρής ενέργειας, ζητά από τον Mark Zuckerberg να διαγράψει οριστικά τον άνθρακα από το Facebook, μέχρι τις 22 Απριλίου την Παγκόσμια Ημέρα της Γης.
Όπως επανελλειμένα έχει αποδειχθεί, οι λάθος επιλογές στον τρόπο παραγωγής ενέργειας είναι βλαβερές όχι μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για τον ίδιο τον άνθρωπο. Ένα ασφαλές ενεργειακό μέλλον μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Ποτέ δεν υπήρξε πιο κατάλληλη στιγμή για τον Mark, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δεσμευτεί επιτέλους πως θα διαγράψει οριστικά τον άνθρακα από το Facebook. Η Greenpeace καλεί τον Mark να .....
....επιλέξει την καθαρή, ασφαλή και πράσινη ενέργεια για τις ανάγκες ανέγερσης του μεγαλύτερου κέντρου δεδομένων στον κόσμο που θα διαχειρίζεται το Facebook.
Περιμένουμε λοιπόν τον Mark να ανακοινώσει μέχρι την ημέρα της Γης ότι θα μετατρέψει το Facebook από πηγή ρύπανσης σε πρωταθλητή στη μάχη ενάντια στις κλιματικές αλλαγές! Κι αυτό είναι κάτι που θα αξίζει πολλά “likes” από τους 600.000.000 φίλους του...
Προώθησε κι εσύ το βίντεο της εκστρατείας!_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου