Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΟΧΗΜΑ....ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας με την συνδρομή προσωπικού της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Καβάλας, ένας 36χρονος, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ο 36χρονος  εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα με το υπό την ιδιοκτησίας του Ι.Χ.Ε. όχημα στην περιοχή «ΑΥΛΗΣ» Καβάλας. 
Το προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, αφού προσέγγισε το όχημα του ανωτέρω και του έκαναν γνωστή την ιδιότητα τους, τον κάλεσαν να εξέλθει του οχήματος του, ενώ αυτός αρνήθηκε να υπακούσει αναπτύσσοντας ταχύτητα κατευθυνόμενος προς αυτούς, φέρνοντας την σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο. 


Το συμβάν αντιλήφθηκε διερχόμενο ....
...περιπολικό της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Καβάλας, όπου και ακολούθησε μαζί με το περιπολικό της Λιμενικής Αρχής το ύποπτο όχημα, ενώ μετά από καταδίωξη αυτό ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση.
Κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τον 36χρονο να πετάει από το παράθυρο του οχήματος του διάφορα αντικείμενα και σε έρευνα που ακολούθησε κατά μήκος του δρόμου, βρέθηκαν στο οδόστρωμα τρεις (03) χάρτινες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 14,3 γραμμαρίων την οποία κατά δήλωση του είχε προμηθευτεί από έναν 63χρονο.


Ακολούθησε η σύλληψη του 63χρονου με συνδρομή  προσωπικού της Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. Καβάλας στην περιοχή «ΑΥΛΗ», όπου και παρέδωσε στο προσωπικό της Λιμενικής Αρχής δύο (02) χάρτινες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 6,6 γραμμαρίων.


Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες. _
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου