Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Γνωρίστηκαν για ''καυτή δράση και ερωτικές συνευρέσεις'', τα δυο....... αδέλφια!


Δυο αδέλφια βρέθηκα πάλι αφού είχαν χωριστεί για 35 χρόνια .Γνωρίστηκαν σε ένα site γνωριμιών και κατά την συνάντησή τους ανακάλυψαν ότι η παιδική τους ηλικία είχε αρκετές ομοιότητες.

Κατά την πρώτη συνάντηση τους σε μια πάμπ του Λονδίνου η Κέιτ και ο Τζόρτζ ξαφνιάστηκαν από πληροφορίες της παιδικής τους ηλικίας, ίδια μέρη ονόματα γονέων, ίδια ημερομηνία χωρισμού, το 1975, ίδιες προσπάθειες ανεύρεσης στοιχείων χωρίς αποτέλεσμα.
Όταν χώρισαν οι γονείς τους το 1975 η Κέιτ, έξι χρονών τότε πήγε να ζήσει στο Εδιμβούργο στην Σκοτία με την μητέρα της και ο Τζόρτζ, 11χρονών έμεινε στο Λονδίνο με τον πατέρα του. Όταν ενηλικιώθηκαν .......
.....προσπάθησαν αμέτρητες φορές να βρουν ο ένας τον άλλο αλλά χωρίς αποτέλεσμα ώσπου τα παράτησαν. Η Κέιτ είχε παντρευτεί και αλλάξει το επώνυμό της, πράγμα που δυσκόλεψε περισσότερο τις έρευνες του Τζόρτζ.
Το ίδιο δύσκολη αποδείχθηκε και η ντροπή που ένιωσαν τα δυο αδέλφια αφού συνειδητοποίησαν ότι συναντήθηκαν μέσω ενός διαδικτυακού τόπου που υπόσχονταν ''καυτή δράση και ερωτικές συνευρέσεις''. Η Κέιτ μίλησε για έκπληξη, χαρά και ντροπή συγχρόνως.
Είπε ότι στο ραντεβού ανακάλυψαν ότι είχαν τόσα κοινά καθόλη την διάρκεια της ζωής τους σαν να ήταν αδέλφια μέχρι που αποδείχθηκε ότι ήταν. _
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου