Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ....

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://crimesonair.blogspot.com
Ανεξέλεγκτος και σκληρός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα, μετά το βιασμό 12χρονου Αφγανού από δράστες που δηλώνουν Κούρδοι, αλλά οι αρχές υποψιάζονται πως είναι Ιρακινοί. 
Οι Αφγανοί φέρεται να στρέφονται επιθετικά εναντίον  άλλων ομάδων λαθρομεταναστών   και η κατάσταση στο δάσος της Ηγουμενίτσας είναι εκρηκτική αλλά και πολύ επικίνδυνη. Περίπου 900 λαθρομετανάστες εδώ και δυο περίπου χρόνια έχουν κατασκηνώσει  σταδιακά στο δάσος του Λαδοχωρίου και η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση και στη μικρή και κλειστή κοινωνία της Ηγουμενίτσας. Γι' αυτό τις τελευταίες ώρες εντείνονται οι φωνές που ζητούν την χωρίς καθυστέρηση απομάκρυνση των μεταναστών από την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας.
Στο μεταξύ ανακρίνονται από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας διάφορα άτομα, ενώ ο μικρός, που είναι στην Ηγουμενίτσα χωρίς τους γονείς του, εξετάστηκε στα Ιωάννινα από τονΚαθηγητή ιατροδικαστικής κ. Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, που διέγνωσε πως ο ανήλικος υπέστη....

.... ομαδικό βιασμό. Τον περασμένο Μάϊο δυο λαθρομετανάστες που ξεφύτρωσαν από το δάσος,  ένας Σουδανός και ένας Παλαιστίνιος, 23 και 21 χρόνων αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα,  για τον βιασμό μιας Πολωνέζας.
Η γυναίκα βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση από κάτοικο της περιοχής, σε γιαπί στο Λαδοχώρι και στην Αστυνομία που ειδοποιήθηκε έδωσε τα χαρακτηριστικά των δραστών, που γρήγορα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Η γυναίκα είχε φθάσει το πρωί στην Ηγουμενίτσα με πλοίο από την Ιταλία και αναζητούσε το ΚΤΕΛ που είναι σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι, για να συνεχίσει το ταξίδι της  στην Αθήνα. Οι δύο αλλοδαποί προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν μιλώντας της Αγγλικά, αλλά την οδήγησαν σε ερημική περιοχή, σε ένα γιαπί, όπου την βίασαν.Το υπαίθριο γκέτο των λαθρομεταναστών βρίσκεται πάνω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, απ΄ όπου γίνονται όλα τα δρομολόγια των πλοίων με προορισμό την Ιταλία._

farmaki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου