Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ- ΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Η Βρετανική μυστική Υπηρεσία ανησυχεί ότι Λίβυοι μετανάστες σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Βρετανία, σύμφωνα με πληροφορίες, ως αντίποινα στους βομβαρδισμούς από τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν πρωτοστατήσει στην επιβολή των κυρώσεων των Ηνωμένων Έθνών, αλλά αυτές οι προσπάθειές τους τώρα απειλούν να φέρουν τις μάχες στην αυλή τους.
Αναλυτές αναφέρουν ότι το οπλοστάσιο του Καντάφι πλέον αποτελείται μόνο από την ''εξαγωγή'' τρομοκρατίας.
Επανειλημμένα ο Καντάφι έχει κατηγορηθεί για την τρομοκρατική επίθεση του Λόκερμπι που αφαίρεσε την ζωή σε 270  ανθρώπους. Οι ειδικοί στοχοποιούν την ....
...Αγγλία την Γαλλία και την Αμερική  και τοποθετούν την επίθεση στις επικείμενες εβδομάδες το αργότερο.

Επίσης η υποβοήθηση των επαναστατημένων Λίβυων εναντίον του Καντάφι μπορεί να οδηγήσει σε παιδομάζωμα από την ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ από την μεγάλη λίμνη των αντιδυτικών δυνάμεων. Κάποιοι από τους αντάρτες είναι φανερά μέλη της Λιβυκής Επιθετικής Ισλαμικής Ομάδας, ένα παρακλάδι της ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ.

Οι Μουσουλμάνοι της Ευρώπης λένε με σιγουριά ότι αντίποινα θα συμβούν μέσα στα σύνορα της Ευρώπης. Η οργή για την εισβολή στο Ιράκ είχε σαν αποτέλεσμα 200 νεκρούς στην Μαδρίτη το 2004, και 52 στο Λονδίνο το 2005. Οι αρχές τώρα φοβούνται παρόμοια περιστατικά._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου