Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΥΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ!


αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://crimesonair.blogspot.com
Τι θυμήθηκε  ο Βασίλης Καπερνάρος στη δίκη για την απαγωγή του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου? 

Ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα Νίκου Αγούδημου  όπως μαθαίνει το Crimes on air. Καλά καταλάβατε του γιού του καπετάν  Μάκη. Ο γιος στις 2 Ιουλίου του 2009 είχε προσαχθεί στη ΓΑΔΑ επειδή το βράδυ εκείνο διασκέδαζε στο Καλούα  με τον Απόστολο Πετράκη, ο οποίος αργότερα πήρε πάνω του όλη την απαγωγή του Παναγόπουλου. 
Ασφαλώς και ο Νίκος Αγούδημος δεν είχε σχέση με την απαγωγή, αλλά ο γνωστός ποινικολόγος ζήτησε την αυτοπρόσωπη παρουσία του ως μάρτυρα στο κακουργιοδικείο των φυλακών Κορυδαλλού. Ο γιος του Αγούδημου όμως δεν βρέθηκε και έτσι αναγνώστηκε η κατάθεση που είχε δώσει εκείνο το καλοκαίρι.  Γιατί όμως ο Νίκος δεν βρέθηκε,  ούτε στο άλλοτε στέκι του το Rich της Γλυφάδας, αλλά .....
....και ούτε στις παρέες του  Γιώργου Βορέα και του  Νίκου Γιγουρτάκη; 

Από  τον περασμένο Οκτώβρη  ο Γεράσιμος Αγούδημος και η οικογένειά του, εγκατέλειψαν την Ελλάδα και πλέον ζουν μόνιμα στην Ελβετία,  πολύ καιρό μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια του Κεφαλλονίτη εφοπλιστή που ''έπεσε … έξω''!

Ο εφοπλιστής, μετά την κατάσχεση των πλοίων του από το ελληνικό κράτος και τις Γαλλικές τράπεζες, πούλησε την πολυτελή βίλα του στο Λαγονήσι και μαζί με τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια τους έφυγαν από την Ελλάδα. Μαζί τους αναχώρησε και ο μικρότερος γιος τους, Νικόλας Αγούδημος, για ένα νέο ξεκίνημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, για τον νεαρό εφοπλιστή δεν ήταν τόσο εύκολο να εγκαταλείψει τη χώρα μας. Κι αυτό γιατί στη ζωή του τότε είχε ήδη εισχωρήσει η τραγουδίστρια  Νάνσυ Αλεξιάδη._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου