Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

o DOKU UMAROV
Δυο ύποπτοι που θεωρούνται υπαίτιοι για την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο ΝΤΟΜΟΝΤΕΤΟΒΟ συνελήφθησαν στην νότια Ρωσία, στην περιοχή Ισγκουσετία. 

Η αντιτρομοκρατική δήλωσε ότι δυο άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης. ''Οι αδελφοί Γιάντεβ βρισκόταν στην λίστα υπόπτων για την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο'' ,αναφέρει το πρακτορείο ΙΝΤΕΡΦΑΞ 

Συνελήφθησαν σήμερα στην πόλη ΝΑΖΡΑΝ. Τα δυο αδέλφια είχαν συνοδεύσει τον βομβιστή, Μαγκομέντ ΕΒΛΟΕΒ στην Μόσχα και έπειτα στο Ντομοντέντοβο όπου σκότωσε 37.

Οι δυνάμεις ασφαλείας ανέφεραν ότι σκότωσαν 17 παραστρατιωτικούς και κατέστρεψαν μια εγκατάσταση εκπαίδευσης τρομοκρατών. Τρεις αστυνομικοί επίσης έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια της μάχης. 

Τα δυο αδέλφια εικάζεται ότι λειτουργούσαν κάτω από τις διαταγές του Τσετσένου Ντόκου Ούμαροβ, του πιο .......καταζητούμενου άνδρα στην Ρωσία αλλά των Ηνωμένων Εθνών ως επικίνδυνο τρομοκράτη, ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο.

Έχει αναλάβει επίσης την ευθύνη για την επίθεση στο μετρό της Μόσχας του περασμένου Μαρτίου που στοίχισε την ζωή σε 39 ανθρώπους._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου