Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Το νησί», στο Ζάππειο


 Η Βικτόρια Χίσλοπ θα υπογράψει αντίτυπα
των βιβλίων της στο Ζάππειο

Η Βικτόρια Χίσλοπ, η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Το νησί» που μεταφέρθηκε με επιτυχία στη μικρή οθόνη, θα συναντήσει τους Έλληνες αναγνώστες στην 34η Γιορτή Βιβλίου στο Ζάππειο, στις 22 Μαϊου.

Η Βικτόρια Χίσλοπ θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της στο Ζάππειο
Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Το νησί» που καθήλωσε χιλιάδες θεατές μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες. Παραμένει όμως στα ράφια των βιβλιοπωλείων, το ομώνυμο μυθιστόρημα στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της Μιρέλας Παπαοικονόμου. Το «Νησί» της Βικτόριας Χίσλοπ-το βιβλίο φαινόμενο που έβαλε στον τουριστικό χάρτη τη Σπιναλόγκα, έχει αποκτήσει ....
....αφοσιωμένους αναγνώστες.

Η Βικτόρια Χίσλοπ θα συναντήσει το αναγνωστικό κοινό αυτή την Κυριακή, στις 22 Μαϊου στην 34η Γιορτή Βιβλίου στο Ζάππειο. Στο περίπτερο των εκδόσεων Διόπτρα (περ.34-35), η συγγραφέας θα υπογράφει αντίτυπα των βιβλίων της από τις 19:00-21:00. Να θυμίσουμε ότι εκτός από το «Νησί», έχει μεταφραστεί στα ελληνικά και το μυθιστόρημά της «Ο γυρισμός».

Η Βικτόρια Χίσλοπ έγραφε ταξιδιωτικά άρθρα και είχε γυρίσει όλο τον κόσμο. Όταν έφτασε όμως στη Σπιναλόγκα της Κρήτης, ένιωσε να μαγνητίζεται από την περίεργη ατμόσφαιρα της περιοχής.

Έτσι προέκυψε το «Νησί», ένα διεθνές μπεστ σέλερ που έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Με αφετηρία την ιστορία μιας οικογένειας που δοκιμάζεται από το στίγμα της ασθένειας του Χάνσεν, η Χίσλοπ έριξε φως στην οργανωμένη κοινότητα της Σπιναλόγκας που αποτελούνταν από ανθρώπους με σπάνιο ψυχικό σθένος και αξιοπρέπεια.

Πληροφορίες: Υπογραφή αντιτύπων από τη Βικτόρια Χίσλοπ στην 34η Γιορτή Βιβλίου στο Ζάππειο, στις 22 Μαϊου, ώρα: 19:00-21:00, στο περίπτερο των εκδόσεων Διόπτρα._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου