Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

Αλήτες ρουφιάνοι μπατσοσυντάκτες σε λίγο καιρό θα πηγαίνετε για κατούρημα με τη συνοδεία των αφεντικών σας των μπάτσων τόσο αχτι που σας έχει ο κόσμος για τις αλητείες που κάνετε. 

Πριν λίγο καιρό ήταν ο καραφλος ρουφιάνος που έπιασε στασίδι και στην ΕΡΤ τον οποίο πήραν χαμπάρι κάποιοι νεαροί στην παλιά Βουλή και άρχισαν να τον φτύνουν και να τον κυνηγάνε. 

Ο ρουφιάνος το έβαλε στα πόδια τρύπωσε σε ένα κοσμηματοπωλείο όπου τρέμωντας κάλεσε "ενισχύσεις" απο το κινητό για να μπορέσει να φύγει απο εκεί που τον είχαν εγκλωβίσει οι νεαροί. Τελικά τον απεγκλώβισαν τα κωλάδικα της αστυνομίας. 

Χτές είχε σειρά ένας .....
.....άλλος τηλεοπτικός ρουφιάνος της ασφάλειας στον οποίο την έπεσαν τα φασιστοειδή της πλατείας Βικτωρίας γιατί δεν τους άρεσε το ρεπορτάζ του. Του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και "χεσμένος" ο Mr Bean (όπως τον αποκαλεί το συνάφι του) κάλεσε "ενισχύσεις" απο το κινητό του για να τον φυγαδεύσουν λίγο αργότερα οι διμοιρίες των ΜΑΤ που έσπευσαν να τον συνδράμουν κάνοντας πράξη οτι τα σκυλιά φυλάνε τα αφεντικά τους. 

Ήρθε ο καιρός αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι να εισπράξετε την "εκτίμηση" του κόσμου για το "λειτούργημα¨-και άλλες τέτοιες μαλακίες- που υποτίθεται οτι επιτελείτε. Η ροχάλα θα πέσει βροχή γι αυτό κρατάτε ...ομπρέλες._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου