Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Φρουρά παραφροσύνης. Του Λυσία


κράξιμο το ... κοινοφελές!

Δεν υπάρχει περίπτωση, οι πολιτικοί μας, να εμφανιστούν κάπου, σε εκδήλωση, η ακόμα και στον δρόμο και να μην πέσει κράξιμο . Και άγριο κιόλας .

Η αγανάκτηση του κόσμου, έχει πιάσει κόκκινο . Και οι εκδηλώσεις θυμού και άρνησης, συνεχώς και πληθαίνουν .
Αυτό ανάγκασε πολλούς, να ζητήσουν την ενίσχυση της φρουράς τους .
Όλοι σχεδόν οι υπουργοί, διπλασίασαν τα μέλη της προσωπικής τους φρουράς.

Ενώ και έξι τουλάχιστον άνδρες, περισσότεροι, συνοδεύουν τον πρωθυπουργό, στις δημόσιες εμφανίσεις του . Χωρίς να υπολογίζει κανείς τις διμοιρίες των ΜΑΤ που ακολουθούν .
Νομίζουν πως όταν έρθει η στιγμή της εξάντλησης των αποθεμάτων υπομονής του κόσμου, θα μπορέσουν να τον συγκρατήσουν από την οργή του, τα μέλη της προσωπικής τους φρουράς .

Προφανώς δεν έχουν υπόψιν τους, το τι σημαίνει οργή λαού . Το μήνυμα Χατζηδάκη, κανένας τους δεν έλαβε σοβαρά υπόψιν του . Γι αυτό και συνεχίζουν τις κουτοπονηριές τους, σε βάρος του λαού .
Αν δεν αποφασίσουν να αλλάξουν τακτική, σίγουρα δεν θα αργήσουν να γευτούν το τι σημαίνει......
.... αγανάκτηση . Το τι σημαίνει θυμός, ενός λαού, που σε τίποτα δεν τους έχει φταίξει, τότε πραγματικά θα διαπιστώσουν, ότι δεν τους σώζει τίποτα .
Ας αφήσουν λοιπόν την κοροϊδία, και ας ασχοληθούν με την εντολή που τους έδωσε ο λαός, και που σίγουρα, δεν είναι το ξεπούλημα του .
Εντολή είναι να νοικοκυρέψουν τη χώρα, και όχι να την παζαρεύουν με τα λογίς λαμόγια, κύριε Παμπούκη μου.

Εντολή είναι να κατασχέσουν τα κλεμμένα και να στείλουν τους κλέφτες στον φυσικό τους χώρο . Να σταματήσουν να σπαταλάνε τα αγαθά, με τον τρόπο που το κάνουν . Να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους και για μια έστω φορά, να φανούν τίμιοι απέναντι στο λαό.
Καιρός να αφήσουν την ακραία τους παραφροσύνη.
Να καταργήσουν αμέσως τον κατάπτυστο νόμο, περί ευθύνης υπουργών , αλλά και την άθλια αυτή ασυλία των βουλευτών.

Εάν τα κάνουν αυτά, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα . Εάν δεν τα κάνουν, όσους φρουρούς και αν έχουν δίπλα τους, πάντα ανασφαλείς θα είναι . Και το πολύ – πολύ, να κλειστούν στο καβούκι τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, εν προκειμένω, και να παίζουν πλευ-στεσιον, όπως έκανε ο Καραμανλής, με θεατές του, τον Αδριανό και τον Λούλη.
Αφήστε τους άνδρες να επιστέψουν στις υπηρεσίες τους, και ασχοληθείτε με το ουσιαστικό αντικείμενο, για το οποίο ορκιστήκατε να το υπηρετήσετε έντιμα και επ’ αγαθώ._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου