Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει Θεσσαλονίκη


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Club του Μύλου, την Πέμπτη 19 Μαΐου.

«Έξοδος 2» είναι ο τίτλος της δεύτερης δισκογραφικής δουλειάς της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. «Έξοδος 2» για την Ελεωνόρα που μετά από 2 χρονιές πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus στην Αθήνα, ξεκινάει μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο με ένα πρόγραμμα που ο στόχος του είναι να περάσει χωρίς συστολές και αναστολές απ’ όλα όσα η ίδια έχει .......
...αγαπήσει.

Τα καινούργια της κομμάτια, τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό album «Έλα», αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο που ενθουσιάζουν όλους όσους τα ακούν, θα έχουν τη δική τους θέση στο πρόγραμμα.

Τρεις ακόμα καταξιωμένοι μουσικοί θα την πλαισιώνουν: ο Ηλίας Παρασκευόπουλος-Τύμπανα, ο Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο και ο Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι.

Την Πέμπτη 19 Μαΐου θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Club του Μύλου για όλους αυτούς που θέλουν να την απολαύσουν από κοντά, να την ακούσουν να ερμηνεύει πολλά αγαπημένα τραγούδια, να αφεθούν σε ένα μελωδικό ταξίδι με τη μαγευτική φωνή της.

Πληροφορίες: Club Μύλος, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη, οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ., 2310 510081, είσοδος 15 €._
http://www.clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου