Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ, ΗΤΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ


Συνελήφθησαν στην Κέρκυρα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κερκύρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 33, 31, 23 και 21 ετών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες συνελήφθησαν οι ανωτέρω τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι μαζί με έναν 23χρονο αλλοδαπό ο οποίος αναζητείται, το τελευταίο τετράμηνο συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση με αποκλειστικό σκοπό την διάπραξη κλοπών σε βάρος ιδιοκτητών οικιών και βιλλών στην περιοχή της βόρειας Κέρκυρας και τον προσπορισμό σε αυτούς οικονομικού οφέλους, έχοντας διαρκή δράση και κατανεμημένους ρόλους.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι από αρχές του έτους μέχρι σήμερα διέπραξαν στην περιοχή της βόρειας Κέρκυρας ....
.....δέκα (10) κλοπές σε οικίες και βίλλες και μία απόπειρα σε οικία, κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ περίπου ενώ το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό ανέρχεται στα 950 ευρώ.

Στις έρευνες που διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των συλληφθέντων ανευρέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών, κινητών τηλεφώνων, εργαλείων και άλλων αντικειμένων. Όλα τα ανωτέρω κατασχέθηκαν και μέρος αυτών έχει ήδη αποδοθεί στους δικαιούχους.

Ερευνάται το ενδεχόμενο διάπραξης και άλλων κλοπών-διαρρήξεων οικιών στην ευρύτερη περιοχή από τους ανωτέρω.

Οι συλληφθέντες δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κερκύρας._
farmaki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου