Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ!


ένα για κάθε έτος σπουδών!
Oι Ρεπουμπλικάνοι στη Γερουσία του Τέξας ενέκριναν  την δημόσια μεταφορά ''επιμελώς κρυμμένων όπλων'' στις πανεπιστημιουπόλεις των κολεγίων, από οποιονδήποτε έχει άδεια να μεταφέρει όπλο!

Το νομοσχέδιο σε μεγάλο βαθμό έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη τριτοβάθμια εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων ηγετών των Δημοσίων πανεπιστημίων του Τέξας. 


Η μικρή μειοψηφία των Δημοκρατών στο νομοθετικό σώμα του Τέξας προσπάθησε να σταματήσει το μέτρο, έχασε με μια απλή πλειοψηφία της Συγκλήτου και πέρασε το μέτρο. Υπάρχουν μόνο 12 Δημοκρατικοί στην 31μελή  Γερουσία.

''Οι επιπτώσεις της δυνατότητας ενός ατόμου με άδεια όπλου να μεταφέρει ένα όπλο
στην πανεπιστημιούπολη θα δημιουργήσει......
.... επικίνδυνες καταστάσεις και στην Σχολή, και στο προσωπικό, τους φοιτητές και τους επισκέπτες βάζοντάς τους στη γραμμή του πυρός", δήλωσε το Πανεπιστήμιο του Τέξας. 

Οι υποστηρικτές του νομοσχεδίου ισχυρίζονται ότι επιτρέποντας όπλα πανεπιστημιουπόλεις, αυξάνεται η ασφάλεια, αν υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι ένοπλοι είναι λιγότερο πιθανό να προβεί οποιοσδήποτε σε βίαιη ή εγκληματική δραστηριότητα!

Οι αντίπαλοι διαφωνούν, υποστηρίζοντας ότι δίνοντας μεγαλύτερη ελευθερία για οπλοκατοχή  στην πανεπιστημιούπολη θα δημιουργηθεί ευκαιρία για μεγαλύτερη βία και σύγχυση στις μάζες. 

Η Δημοκρατική γερουσιαστής Judith Zaffirini Said δήλωσε: ''Δεν μπορώ να φανταστώ τη φρίκη αν αυτό περάσει.''

Οι νόμοι που επιτρέπουν όπλα στην πανεπιστημιούπολη κολεγίων έχουν απορριφθεί σε 23 πολιτείες των ΗΠΑ από το 2007, με ένα παρόμοιο σχέδιο νόμου που είχαν απορρίψει στο Τέξας το 2009. 


Τώρα ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω ''εκπαίδευση'' και γαλούχηση των νεαρών Αμερικάνων πάντα περιχαρακωμένη στο μήνυμα που θέλει να περάσει η Αμερικάνικη νέα Ιστορία: GUNS MAKE AMERICA GREAT._
farmaki






2 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά κάνουν. Μία οπλισμένη κοινωνία είναι αναγκαστικά ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ. Δες Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αμερική... και δες Αγγλία και Ελλάδα... κι έπειτα σύγκρινε την εγληματικότητα... Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ η Μεταπολίτευση και Πολυτεχνείο ΑΕ φρόντισε να μας το στερήσει και αυτό για να υπηρετήσει τα νεοταξικά σχέδιά της αποδόμησης του Λαού και της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή