Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΟΙ 850 ΠΡΩΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΜΑΣ

και μετά θα κάαααααααααθομαι!
Θα πληρωθούν σε γεννετήσιους αδένες οι δωσίλογοι πολιτικοί μας, ΝΑΙ είναι δικοί μας αυτοί οι πολιτικοί, εμείς τους εκθρέψαμε και αυτοί θέριεψαν και πήραν θάρρος.

Με συνθηματάκια ΑΛΛΑΓΗ, ΕΠΑΝΙΡΔΥΣΗ, ΑΛΛΑΞΕΤΑ ΟΛΑ, ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ και άλλα τέτοια μας με ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Στο μπουρδέλο την βουλή που γίνονται τα όργια, η πολυκατοικία των πολιτικών μας ανεξαρτήτου χρώματος έχει μπουρδέλο στο υπόγειο, κέντρο ''μασάζ'' στον πρώτο και γαμιστερώνα στον τρίτο. 

Το ποιών τους φάνηκε για μια ακόμη φορά με την πολιτική επιχειρηματολογία: ''έλα έξω ρε, αποτέλεσμα σωλήνα απορροής ανθρώπινων αποβλήτων αυνάνα, αιδοίο, να προβούμε σε συνουσία, θα σε διακορεύσω..
..''.

Η απόφαση των 850 συνταξιούχων βουλευτών να διεκδικήσουν στα δικαστήρια αναδρομικά 200.000 - 250.000 ευρώ για καθένα τους, προκαλεί αισθήματα αγανάκτησης και οργής στους Έλληνες πολίτες που υφίστανται οδυνηρές περικοπές. Ας αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι στους δημοκρατικούς θεσμούς, που θεωρητικά υπηρέτησαν αλλά πρακτικά δυσφημούν.

Υπάρχουν 800 με 850 υποθέσεις βουλευτών συνταξιούχων που εκκρεμούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο, οι οποίοι την ώρα που η κοινωνία στενάζει απαιτούν να ισχύσει και για τους ίδιους η ρύθμιση για τα αναδρομικά των δικαστών για το χρονικό διάστημα 2003-2007.

O Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε χθες πως οι τέως βουλευτές δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ αναδρομικά. Στόχος του υπ. Οικονομικών είναι να μπει τέλος στη «βιομηχανία» των δικαστικών προσφυγών, στην οποία συμμετέχουν με την υποστήριξη δικηγορικών γραφείων συνταξιούχοι βουλευτές αλλά και συγγενείς όσων δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, μεταξύ αυτών χήρες και ανύπαντρες θυγατέρες!

Το σκεπτικό των ''πρώην'' είναι το εξής : ''με τον τρελό ΓΑΠ που μπλέξαμε, το πιο πιθανόν είναι να μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών, άρα εμείς δεν έχουμε καμία πιθανότητα επανεκλογής, και καλά αυτό, αλλά τα βλαστάρια μας? Οι επαγγελματίες μπον βιβέρ, τεμπέληδες που μεγαλώσαμε για να πάρουν την κληρονομική βουλευτική μας έδρα τώρα θα πρέπει να δουλέψουν! Έτσι πρέπει τουλάχιστον να μας αποζημιώσουν αυτά που είχαμε υπολογίσει μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε!''

Αυτά σκέφτονται και τρέμουν στην ιδέα του ΔΝΤ και τις περικοπές που θα τους αναγκάσουν να βρουν εργασία μετά από δεκαετίες τραπεζωμάτων και διακοπών, ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ, ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ,  ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ, ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ και καλά θα κάνουν να υπαναχωρήσουν γιατί αν δεν πάρουν τους γεννετήσιους αδένες μας θα πληρωθούν σε .......ΠΕΟΣ!_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου