Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΟΙ ''ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ'' ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ .......ΗΡΩΪΝΗ?


Συνελήφθη , πρωινές ώρες σήμερα, στον προαύλιο χώρο της Κλειστής Φυλακής Αλικαρνασσού, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών εντός των συγκεκριμένων Φυλακών.

To 2009 οι συγκεκριμένες φυλακές είχαν απασχολήσει ξανά τις αρχές αφού είχαν βρεθεί δεκατρείς χάρτινες συσκευασίες ηρωίνης (φιξάκια) και μια μικρή σακούλα με ηρωίνη, συνολικού βάρους σαράντα  γραμμαρίων, μέ­σα στο ψυγείο συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων του Γ΄ Διαμερίσματος των Φυλακών. 

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και μετά από πολύμηνη μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος σωφρονιστικός υπάλληλος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ......
...εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε τοξικομανείς κρατουμένους των Φυλακών Αλικαρνασσού.

Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης αστυνομικής επιχείρησης, ακινητοποίησαν, στον προαύλιο χώρο της Κλειστής Φυλακής Αλικαρνασσού, το όχημα του σωφρονιστικού υπαλλήλου, την ώρα που αυτός πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία, φορώντας κανονικά την στολή του.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με περιεχόμενο Ηρωίνη -250- γραμμαρίων,
μία (1) αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με περιεχόμενο Ακατέργαστη Κάνναβη -21,4- γραμμαρίων,
δυο (2) κινητά τηλέφωνα
μία (1) συσκευή hands free
μία (1) κάρτα σύνδεσης « SIM » της εταιρείας « COSMOTE » .
Τα ως άνω κατασχεμένα είδη, μαζί με (8) πλήρεις καρτέλες των -10- δισκίων έκαστη του αναλγητικού σκευάσματος «DEPON», ήταν περιτυλιγμένα- συσκευασμένα με μονωτική ταινία, προκειμένου να εισαχθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Στην κατοχή του, επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

το χρηματικό ποσό των -90- Ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών
Δύο ακόμα κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση ναρκωτικών ουσιών
ένας (1) φορητός ασύρματος με αναγραφόμενα (σε χαρτί το οποίο είχε κολληθεί στο πίσω μέρος αυτού) στοιχεία του συλληφθέντα, που ανευρέθη εντός του αυτοκινήτου του. Ο ασύρματος προορίζεται για χρήση αποκλειστικά εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.
Επίσης, κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκινήτου του 38χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου