Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

''ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ''?


Ο ''ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ''

"Πυροβολήσατε εν ψυχρώ και ανενδοίαστα δύο αστυνομικούς ένα καλοκαιρινό απόγευμα στη Πεύκη, σε πολυσύχναστους δρόμους δίπλα σε ένα πάρκο που μπορεί να έπαιζαν τα παιδιά μου. Ειρωνεύεστε σκοπίμως, όταν δίδετε ψευδώς τα στοιχεία σας και μου κλείνετε στα μάτια στην φωτογραφία που σας τράβηξαν με σκοπό να διαπιστώσουν τη πραγματική σας ταυτότητα.
Ποιός είστε κύριε….: Αν οι αστυνομικοί δεν φορούσαν τον προστατευτικό τους εξοπλισμό; Αν οι σφαίρες σας δεν τους έβρισκαν στο 
σώμα αλλά στο κεφάλι; Αν κάποιος ανυποψίαστος πατέρας είχε βγάλει βόλτα το παιδί του στο πάρκο; Τότε όλα θα ήταν διαφορετικά;
Ποιός είστε κύριε; Όλα τα κανάλια .........απέκρυψαν σήμερα τα στοιχεία σας! Δεν διψώ για ξεμπρόστιασμα, απορώ όμως, αν δεν μένατε στο Χολαργό μήπως τα πράγματα τότε δεν ήταν τόσο Λούμπεν.

Σε άλλες χώρες, έστω και «ύποπτα», οδηγούν στην φυλακή χωρίς ιδιαίτερους όρους ακόμα και τον Δ/ντή του ΔΝΤ Στρος Κάν, για παραπτώματα που όπως και να το δεις είναι μικρότερης βαρύτητας και εμείς εδώ για λόγους που δεν εξηγεί κανείς δεν έχουμε ακόμα πληροφορηθεί ποιος είναι ο κύριος που χθες κόντεψε να οδηγήσει δύο συνομήλικους του αστυνομικούς στο θάνατο. Ελλάδα αθάνατη… ακριβή στα πίτουρα… και φθηνή στην Δημοκρατία και την Ισονομία!!!!"
αναγνωστης

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ: http://www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου