Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Οι Λύκοι περιοδεύουν στην Ελλάδα - ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ


Το project του Γιάννη Αγγελάκα και του Νίκου Βελιώτη, ή αλλιώς ενός ρόκερ ποιητή και ενός κλασικού μουσικού που θέλει να δημιουργήσει λαϊκά τραγούδια, περιοδεύει σε τρεις πόλεις της Ελλάδας.

Ο Γιάννης Αγγελάκας μαζί με τον Νίκο Βελιώτη ή αλλιώς οι Λύκοι θα εμφανιστούν σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, ξεκινώντας από την Τετάρτη 4 Μαΐου στον κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας την Παρασκευή 6 Μαΐου στην Ακτή Δρυμαίων στην Πάτρα και τελειώνοντας τη Δευτέρα 9 Μαΐου στο Fuzz Club στην Αθήνα.

Στο project των Λύκων, ο Νίκος Βελιώτης και ο Γιάννης Αγγελάκας ταιριάζουν αρμονικά τις μουσικές τους αναζητήσεις. Η εμμονή με το τσέλο του γνήσιου ρόκερ ποιητή και το απωθημένο ενός κατεξοχήν κλασικού μουσικού να δημιουργήσει.....
..... λαϊκά τραγούδια βρίσκουν δημιουργική διέξοδο στη συνεργασία αυτή.


Μετά από 5 περίπου χρόνια μαζί και 2 κοινές δισκογραφικές δουλειές, το «Ανάσες των Λύκων» και το «Πότε θα φτάσουμε εδώ;», οι δύο καλλιτέχνες με ανανεωμένο σχήμα και ήχο παρουσιάζουν τραγούδια από την κοινή τους δισκογραφία και διασκευές από το ρεμπέτικο μέχρι το ελληνικό ροκ (Τρύπες, Εν Πλω, κ.ά).

Συνεργάτες και συνοδοιπόροι τους θα είναι ο Coti K στο κοντραμπάσο και τα ηλεκτρονικά, ο Βασίλης Μπαχαρίδης στα κρούστα, ο Χρήστος Χαρμπίλας στα ηλεκτρονικά και ο Τίτος Καργιωτάκης στην κονσόλα του ήχου.

Πληροφορίες: Ολύμπιον, Πλατεία Αριστοτέλους 10 , Θεσσαλονίκη, 2310 378400 / Ακτή Δυμαίων, Πάτρα 2610 312 979 / Fuzz Club, Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταυρος, 210 3450217, στις 9.30 μ.μ., είσοδος 15 ευρώ._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου