Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ...


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://mavromelani.blogspot.com/
Κωστάκη ,γιατι δεν βγαίνεις στο Σύνταγμα να μιλήσεις;Εσύ που είσαι και καλός ρήτορας..Εσυ που θα βρεις καλύτερο ακροατήριο;Εσυ που μας έλεγες-- όπως και άλλοι-- οτι είμαστε κυρίαρχος Λαος।
Μια Δημοκρατία που δεν ξέρει να πάρει πίσω τα κλεμμένα δεν ειναι Δημοκρατία।Κι αυτο ισχύει για όλους όσους, ακομα και τωρα εμμέσως, κουκούλωμα επιχειρούν και μιλούν ,για...αναποτελεσματικότητα των συγκεντρωμένων। Ναι δεν ειναι οργανωμένοι,ναι δεν ξέρουν να οργανωθούν σαν τους πολιτικούς।Ξέρουν όμως τι θέλουν।Ξέρουν οτι θα αλλάξουν και τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν και τον τρόπο που μας φέρονται॥ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ...... ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ.Με δημόσιο χλευασμο-εστω-πρεπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι,υπαίτιοι,πρωταίτιοι।Πανευρωπαϊκή πια η εικόνα των Τραπεζών και φιλοχρήματων πολιτικων που προσκυνούμε। Ε δεν προσκυνούμε άλλο।Τοσο απλό ,σημαντικό ,εκφρασμενο।
Πως γίνεται οι λίγοι(οι ιδιοι) να φτιάχνουν τον εαυτό τους και η χώρα να δυστυχεί..ΟΙ ΧΩΡΕΣ...
Θα μας πάρουν με τις Πέτρες προειδοποιούσε ο Γιώργος Παπανδρέου।Ούτε οι δικοί του δεν τον πίστεψαν..Τώρα είναι η σειρά των Ισπανών σοσιαλιστών,της Μερκελ,του φανφαρονου Καβαλιέρε,του πηδηχταρα Σαρκοζι ।Με το που γράφτηκε οτι η Ευρώπη εχει κρίση ηγεσίας έπρεπε ναχαν θορυβηθεί και ενεργήσει।Αντίθετα ,συνέχισαν στα ιδια।ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΈΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ομως ,ενω οι Αμερικανοί και ο Ομπαμα, έστειλαν τον Μειντοφ στην φυλακή..
Δεν είμαστε αιμοβόροι Ευρωπαίοι।Δικαιοσύνη απαιτουμε.Πισω τα κλεμμένα και॥οτι πατσίσουμε।।।
Κι αυτά τα λέω ,για τον ανόητο που βγήκε να πει πως τον...ανησυχεί που συμφωνούν ολοι με τους...αγανακτισμένους।Ε οχι και η Χρυσή Αυγή ειπε।Ναι ρε έξυπνε δεν ισοπεδώνονται ολα,οι...χρυσαυγιτες απειλούν να μας ξεσκίσουν,οι....άλλοι που μας ξέσκισαν ήδη;;
Το ποτάμι δεν γυρίζει πισω।Επόμενος στόχος οι κερδοφόρες επιχειρήσεις που βρήκαν ευκαιρία να εγκαταστήσουν εργασιακό μεσαίωνα...Η Ευρωπη ειναι σε πολεμο।Ενωμενη η διαιρεμενη ποτε δεν χαθηκε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου