Σάββατο 21 Μαΐου 2011

''ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣ?''


Χθες το βράδυ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης, ένας 40χρονος στρατιωτικός που υπηρετεί στο Φρουραρχείο Λιτοχώρου Πιερίας και δύο λιμενικοί, ηλικίας 36 και 37 ετών, που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για κατοχή, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο ανακριτικής διείσδυσης, αστυνομικός της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών εμφανίστηκε ως αγοραστής στο 40χρονο στρατιωτικό, για την αγορά ποσότητας τριών κιλών ινδικής κάνναβης  έναντι του ποσού των έξι χιλιάδων οκτακοσίων  ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, οι δύο λιμενικοί, ένας του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος και ένας της .....
..Ασφάλειας Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, συνεργοί του στρατιωτικού, οι οποίοι επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα της Υπηρεσίας τους (!) και συνοδευόταν από σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετέφεραν την ποσότητα των ναρκωτικών στο σημείο της συναλλαγής, όπου και συνελήφθησαν με συνδρομή αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ.


Κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας στο 40χρονο στρατιωτικό βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ινδική κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίων, ενώ στην έρευνα που επακολούθησε στο όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ινδική κάνναβη βάρους 329,6 γραμμαρίων.

Οι τρεις  συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου