Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ Ο ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ...


άστα λα.. ΒΙΖΟΥΣ μπέϊμπυ!

''Ο ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ'', έπρεπε να λέγεται και όχι ''Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ'', ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ, πρώην σύζυγος της ΜΑΡΙΑΣ ΣΒΑΪΒΕΡ πλέον, η οποία κατάγεται απο την γνωστή οικογένεια πολιτικών των ΚΕΝΝΕΝΤΥ. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους μετά 25 χρόνια γάμου.

Ήταν κοινό μυστικό στον καλλιτεχνικό-πολιτικό σκηνικό ότι ο ΑΡΝΙ ήταν γυναικάς και μάλιστα είχε δεχτεί και αρκετές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο βιβλίο του ''Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ'', ο συγγραφέας ΙΑΝ ΧΑΛΠΕΡΙΝ αφηγείται την κατάθεση μιας παραγωγού που γνώρισε τον ηθοποιό το 2006: ''Μας την έπεσε πολύ άσχημα, μας παρακαλούσε να τον ακολουθήσουμε και έπινε, είχα σοκαριστεί γιατί ήταν παντρεμένος, έδειχνε διεστραμμένος. Μετά τον ξαναείδα σε ένα πάρτι του όπου ο Σβαρτζενέγκερ πήγε με ένα κουνελάκι σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για δύο ώρες. Ελπίζω να κυκλοφορήσει το βίντεο που έχει ο ΧΙΟΥ ΧΕΦΝΕΡ για .....
....να καταλάβει η γυναίκα του τι γουρούνι είναι.''

Σε μια άλλη περίπτωση ο ηθοποιός στα γυρίσματα της ταινίας ''Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ 2'' έπιασε το στήθος μιας βοηθού παραγωγής και της ξεγύμνωσε τα στήθη μπροστά τους τεχνικούς.

Τον Νοέμβριο του 2000, ο ΑΡΝΙ έπιασε κατά την διάρκεια συνέντευξης στην Βρεττανική τηλεόραση το στήθος της δημοσιογράφου ΑΝΝΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ και της τσίμπησε την θηλή! Όταν αποτραβήχτηκε η δημοσιογράφος της χάίδεψε τον πισινό. Η δημοσιογράφος κατέθεσε αργότερα αγωγή εναντίον του.

Η εφημερίδα The London Guardian έγραψε την ιστορία μιας βοηθού του, η οποία τον έπιασε στο τροχόσπιτό του να προσφέρει τις ''προφορικές'' του υπηρεσίες του σε μια άγνωστη. Ο ηθοποιός μόλις την είδε της είπε με απάθεια: ''η πρακτική του προφορικού δεν είναι κέρατο''

Το 2001 εγκατέλειψε την κούρσα της εκλογής για Κυβερνήτης της Καλιφόρνια μετά από διαρροές για την παράνομη σχέση του με μια καστανή 41χρονη καθώς και για σεξουαλικές επαφές με μια 16χρονη όταν αυτός ήταν 28!

Σε μια σειρά δημοσιέυσεων η εφημερίδα Los Angeles Times, παρουσίασε τρεις γυναίκες των οποίων τα στήθη είχε πιάσει ο ηθοποιός χωρίς την συγκαταθεσή τους, μια τέταρτη κατάγγειλε ότι της τσίπησε τον ....ποπό, μια πέμπτη, ότι προσπάθησε να της βγάλει το μαγιο σε ένα ασανσερ, και μια έκτη ότι την τράβηξε στα γόνατά του και τις πρότεινε τις σεξουαλικές του υπηρεσίες!

Το χειρότερο από όλα είναι μια φωτογραφία του όπου σηκώνει ένα κοριτσάκι στον αέρα ενώ είναι φανερά .....ενθουσιασμένος!
Πάντως αυτό που είναι εμφανές από όλες τις περιπτώσεις που απασχόλησαν τις εφημερίδες, ο ΑΡΝΙ είναι επιρρεπείς στις ...μπροστόβαρες και γενικά στις ....μαλακίες._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου