Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μουσικές βραδιές με οικολογική και οικονομική σημασία - η είσοδος με ένα αλουμινένιο κουτάκι


ή φέρτε ένα γεμάτο μπύρα και πιείτε το, εκεί!

Με την πρωτοβουλία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κάτι Πρέπει να γίνει», οι επόμενες Δευτέρες του Μαΐου θα προσφέρουν ιδιαίτερες θεματικές μουσικές βραδιές στο κοινό και παράλληλα, θα το ευαισθητοποιήσουν για τα φλέγοντα οικολογικά και οικονομικά θέματα της εποχής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης και οικολογικής ευαισθητοποίησης «The Openmind project», η Μ.Κ.Ο «Κάτι Πρέπει να γίνει» σε συνεργασία με το Κύτταρο live διοργανώνουν τέσσερις παγκοσμίως πρώτες μουσικές βραδιές Οικολογικού Εισιτηρίου, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Οι Οικολογικές αυτές μουσικές βραδιές υπάγονται στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα έχει ως πρωτότυπο αντίτιμο εισόδου, μια μικρή ποσότητα ανακυκλώσιμων υλικών. Ο στόχος της Οργάνωσης είναι να .....
...αναδείξει το γεγονός ότι το πρώτο θύμα της οικονομικής κρίσης είναι ο Πολιτισμός, μιας και ο κόσμος δεν διαθέτει χρήματα για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Πεποίθηση της Οργάνωσης είναι ότι το Οικολογικά ορθό είναι και Οικονομικά αποδοτικό, αλλά και ότι η Οικονομική και η Οικολογική κρίση είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Οι Eco Mondays λοιπόν, που θα διαρκέσουν από τις 2 μέχρι τις 30 Μαΐου, ξεκινάνε με μια βραδιά reggae τη Δευτέρα 2 Μαΐου, ενώ τις επόμενες εβδομάδες το κοινό θα απολαύσει hip hop, punk rock και ηλεκτρονικούς ήχους.

Πληροφορίες: Κύτταρο live, Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα, 210 8224134, στις 9 μ.μ., είσοδος ένα άδειο κουτάκι αλουμινίου και η πρώτη μπύρα κερασμένη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://www.clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου