Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

O ΚΑΙΡΟΣ...

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με κύρια χαρακτηριστικά την επικράτηση νοτίων ανέμων και την εκδήλωση βροχών και τοπικών καταιγίδων σε αρκετές περιοχές.


Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011  αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες θα επηρεάσουν αρχικά τη Δυτική Ελλάδα αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα μετακινηθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές και το Βόρειο Αιγαίο, ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη βροχές αναμένονται το βράδυ. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά σε υψόμετρα άνω των 1400 μέτρων αλλά πρόσκαιρα σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας είναι πιθανό να χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες με μέγιστη ένταση τα 6 μπ. ενώ οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 τοπικά έντονες καταιγίδες αναμένονται στην ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου ενώ στην υπόλοιπη χώρα με εξαίρεση την Ήπειρο, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι σταδιακά από το Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες με μέγιστη ένταση τα 7 μπ. ενώ οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση στη Βόρεια Ελλάδα._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου