Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΤΕΣ!


Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν. Τα οχήματα θα εκποιηθούν από τον ΟΔΔΥ,  λέτε να βγάλουμε τα σπασμένα από τα ...κατασχεμένα?

1)Συνελήφθη, χθες στις 14:10, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, 46χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι μετέφερε τέσσερις αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

2)Επίσης, συνελήφθησαν....
..., χθες στις 17:30, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο αλλοδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

3)Ακόμη, συνελήφθη, χθες στις 19:10, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 54χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε, εντός του φορτίου του, το οποίο αποτελούνταν από χαρτομάζα σε κυλίνδρους, τρεις  αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

4)Τέλος, συνελήφθη, χθες στις 23:35, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής,  32χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι μετέφερε εντός του φορτίου του (καρούλια με χαλκό σε παλέτες), σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εννέα  αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα,  οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν._
farmaki




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου