Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ΣΕ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ?

Από την ταινία ''BORAT''
Για να δούμε πως θα αντιδράσουν οι Φονταμενταλιστές Μουσουλμάνοι.


Ο ηθοποιός του «Borat» και του «Bruno» ο Sacha Baron Cohen δεν φοβάται να τα βάλει με τους πολιτικούς, τον κόσμο της μόδας, και με οποιονδήποτε άλλον, αλλά τώρα θα αναλάβει με τις τραβηγμένες από τα μαλλιά κωμωδίες του πιο αμφιλεγόμενο θέμα τον Σαντάμ Χουσεΐν.

Ο Cohen θα είναι  πρωταγωνιστής στο "Ο Δικτάτορας", μια ταινία χαλαρά βασισμένη σε μυθιστόρημα που είχε γράψει ο Σαντάμ Χουσεΐν, ''Η Zabiba και ο Βασιλιάς'' το 2000!

Το μυθιστόρημα του Σανταμ ήταν αρχικά μια ιστορία ....
....αγάπης για ένα Βασιλιά στο μεσαιωνικό Ιράκ και μια κοινή κοπέλα, την Zabiba, αλλά ο Cohen φυσικά σχεδιάζει να το μετατρέψει σε μια πολιτική κωμωδία.

Οι ταινίες του Κοέν είναι πασίγνωστες για την σκανδαλώδη αστεία τους, παράγουν επίσης τεράστια κέρδη, με τα εκτιμώμενα ποσά να είναι εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν το κοινό είναι έτοιμο για μια σάτιρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν και την καταπίεση του Ιρακινού λαού.

Η παραγωγός εταιρία, Paramount, αστειεύτηκε εκδίδοντας το εξής δελτίο τύπου: ''Η ταινία αφηγείται την ηρωική ιστορία ενός δικτάτορα, ο οποίος διακινδύνευσε την ζωή του για να εξασφαλίσει ότι η δημοκρατία δεν θα ερχόταν ποτέ στην χώρα που με τόση αγάπη καταπίεζε''.

"Ο Δικτάτορας" θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 11 Μαΐου 2012. Το στούντιο, επίσης, ανακοίνωσε ότι ο Λάρι Τσαρλς, ο οποίος διηύθυνε επίσης τις ταινίες «Borat» και «Μπρούνο», θα σκηνοθετήσει την ταινία μεγάλου μήκους._

farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου