Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Σύλληψη του ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, καταζητούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»

Χθες το μεσημέρι, προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Β/Α Αττικής,

ύστερα από καταδίωξη ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Κηφισιάς, νεαρός ημεδαπός άνδρας, ο οποίος έφερε επάνω του, μεταξύ άλλων, τα εξής:
-Ένα (1) πιστόλι GLOCK των 9 mm με γεμιστήρα των δεκαπέντε (15) φυσιγγίων
-Ένα (1) δεύτερο γεμιστήρα με δεκαπέντε (15) φυσίγγια
-Μία (1) χειροβομβίδα REPLICA
-Ένα (1) σπρέι πιπεριού
-Ένα (1) στυλό βιντεοκάμερα
-Ένας (1) μάλλινος σκούφος
-Ένα (1) ζευγάρι μάλλινα γάντια
-Ένα (1) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον καταζητούμενο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Μιχαήλ του Παναγιώτη και της Μαρίας, γεν. το 1988 στο Μαρούσι Αττικής, ο οποίος διώκεται με δύο (2) εντάλματα σύλληψηςΣυγκεκριμένα,...
.. με το 2405/10.10.2010 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που διατηρεί σε ισχύ το 22/2009 Ένταλμα Σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς και το 4/2011 Ένταλμα Σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή για συμμετοχή στην τρομοκρατική ενέργεια αποστολής παγιδευμένων δεμάτων σε διπλωματικές αποστολές το Νοέμβριο του 2010, που ανέλαβε με προκήρυξή της η ίδια τρομοκρατική οργάνωση.
Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν και εξετάζονται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ήταν πλαστό και έφερε τη φωτογραφία του συλληφθέντα._
farmaki














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου