Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΜΕ 31 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ DOMONDETOVOΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Ισχυρή έκρηξη, με τουλάχιστον 31 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, σημειώθηκε πριν από λίγο στις 16:30 στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας.


Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο χώρο των αποσκευών στην αίθουσα αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου της ρωσικής πρωτεύουσας. Ήδη έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή και άλλοι 20 έχουν τραυματιστεί σοβαρά και η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας. Ωστόσο, το πρακτορείο Ρία Νοβόστι ανεβάζει τον απολογισμό στους 23 νεκρούς και τους 130 τραυματίες.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες μέρες τη Μόσχα, εκατοντάδες ταξιδιώτες είχαν ........εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο, καθώς δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν. Τη στιγμή της έκρηξης, μάλιστα, επικράτησαν σκηνές πανικού.

Ήδη, ο συναγερμός στις τάξεις της αστυνομίας "χτυπάει" κόκκινο και τα μέτρα ασφαλείας αυξήθηκαν στο Σερεμέτιεβο και το Βνούκοβνο, τα άλλα δυο μεγάλα αεροδρόμια της Μόσχας.

Το Ντομοντέντοβο είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Μόσχας, το κυριότερο από τους τρεις διεθνείς αερολιμένες._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου