Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Σύλληψη αλλοδαπού για εισαγωγή, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί Όπλων


ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΑ

Παλιά είχαμε μόνο ναρκωτικά, τώρα έχουμε ναρκωτικά και όπλα!
Συνελήφθη, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, απογευματινές ώρες της 21-01-2011, στην Περαία – Θεσσαλονίκης,39χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και παράβαση του νόμου «περί Όπλων».

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σχετικά με άτομο που μεταβαίνει μέσω αφύλακτης Ελληνοαλβανικής μεθοριακής διάβασης περιοχής Φλώρινας στη Θεσ/νίκη και προμηθεύει με ναρκωτικές ουσίες χρήστες της Βόρειας Ελλάδας, έθεσαν αυτόν σε παρακολούθηση.
Ο συλληφθείς εντοπίστηκε την 19.00 ώρα της 21-01-2011 να κινείται σε δασική περιοχή Περαίας Θεσ/νίκης , πλησίον σημείου όπου είχε κρύψει μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:.
.....
- δέκα (10) δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 11.937 γραμμαρίων
-εκατόν σαράντα πέντε (145) φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 Χ 39 χιλιοστών,
-ένας (1) υπνόσακος,
-ένα (1) ζεύγος δερμάτινα γάντια
-μία (1) διόπτρα, ενώ σε ένα άλλο σημείο, στην ίδια δασική περιοχή, βρέθηκαν δεκαπέντε (15) δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 17.499 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, την 22-01-2011 και περί ώρα 15,00΄, ο συλληφθείς παρέδωσε αυθόρμητα ένα (1) πολεμικό τυφέκιο μάρκας « SKS » ( SIMONOV ), διαμετρήματος 7,62Χ39 χιλιοστών στη θαλάμη του οποίου, όπως διαπιστώθηκε, υπήρχε ένα (1) φυσίγγιο και άλλα εννέα (9) φυσίγγια στη γεμιστήρα αυτού.
Σύμφωνα με ισχυρισμούς του δράστη το πολεμικό τυφέκιο το εισήγαγε στη χώρα μας την 19-01-2011 μέσω αφύλακτης Ελληνοαλβανικής μεθοριακής διάβασης του νομού Φλώρινας μαζί με την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικών, κρύβοντας το επιμελώς σε δασώδη έκταση της ευρύτερης περιοχής Ακρίτα του Ν. Φλώρινας,
Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου