Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΙΝ ΕΨΑΧΝΕ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΓΙΑ ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΙΤΤΕΡ


 πιο πρακτορείο έχει αυτές τις baby sitter?

Ένα αστέρι του ''ενήλικου'' κινηματογράφου , που χαριεντίζονταν με τις ώρες μαζί του πριν ο ηθοποιός Charlie Sheen καταλήξει στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, ισχυρίζεται ότι τον είδε να παίρνει ''μπάλες'' κοκαΐνης, να καταναλώνει πολύ αλκοόλ και απίστευτες ποσότητες ναρκωτικών που φοβήθηκε ότι βρίσκονταν σε αυτοκτονική κατάσταση ".

Η Kacey Jordan δήλωσε επίσης ότι πριν φύγει από το πάρτι με τις τέσσερις(!) άλλες γυναίκες την περασμένη εβδομάδα, ο Sheen τη ρώτησε αν θα ήταν πρόθυμη να την σπιτώσει για 24ωρα πάρτι!

Και στη συνέχεια, ισχυρίζεται η KACEY :''με ρώτησε εάν θα μπορούσα να κρατάω τα παιδιά του''.

Ο Sheen βρίσκετε σήμερα σε άγνωστο κέντρο αποκατάστασης ναρκομανών και η παραγωγή της κωμικής σειράς που πρωταγωνιστεί,"Δύο άντρες και ένα μισό" έχει τεθεί σε αναμονή επ 'αόριστον.

"Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάποιον τόσο αυτοκαταστροφικό και είναι σε θέση να παίρνει τόσο πολλά ναρκωτικά με τη μία'', είπε η πορνοστάρ Kacey Jordan, είπε επίσης ότι της προσέφερε $ 5.000 για να....
... ''παρευρεθεί'' στο πάρτι σπίτι του.

 ''Μπαίνω στο σπίτι και βλέπω τον Τσάρλι να κάθεται εκεί σε ένα καναπέ , φοραεί ένα άσπρο πουκάμισο ... καλύπτεται από λεκέδες κρασί ,τα μαλλιά του είναι όλα ανακατεμένα, κοιτάζει πάνω.. τα μάτια του ήταν χαμένα, σκεφτόμουν ότι ήμουν έτοιμη να συναντήσω τον σταρ Charlie Sheen που βλέπω στην τηλεόραση, Αντ'αυτού όμως βρήκα ένα ναυάγιο .... "

Η Kacey Jordan είπε ότι υπήρχαν άλλες τέσσερις γυναίκες στο πάρτι, τουλάχιστον δύο από αυτές ήταν πορνοστάρ επίσης.

l(i/ea)ving it big για τον ΤΣΑΡΛΙ? 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑCEY ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...... ΧΟΡΟΥ.
_
farmaki



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου