Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!


Έχει και κήπο με φοίνικες! Αλήθεια!

Έφυγαν οι απεργοί πείνας? Επιτυχία του ΠΑΠΟΥΤΣΗ ,δεν άνοιξε ρουθούνι, μόνο που δεν έφυγαν, μετακόμισαν σε νεομπαρόκ κτίριο, όμορφο, καθαρό, και ζηλευτό, σε άκρα αντίθεση με την υπόλοιπη περιοχή, μια κατάσταση σουρεαλιστική!

Δεν είναι νόμιμοι αλλά είναι μόνιμοι, δεν τους θέλουμε αλλά τους χρειαζόμαστε στις επιχειρήσεις μας, δεν είναι καθαροί αλλά τους ακουμπάμε ....με γκλόμπ, μέχρι εκεί μπορούμε. Δεν φταίνε αυτοί, εμείς αποδεικνυόμαστε λίγοι, δεν υπάρχει πολιτική να διορθώσει το πρόβλημα, δεν υπάρχει λύση παρά μόνο λίγος οίκτος! Δεν θα είμαστε ''ψυχούλες'' για πολύ ακόμα όμως, ακούω γύρω μου να στερεύει το έλεος για τους συνανθρώπους μας.

Για πόσο καιρό θα μείνουν εκεί κανείς δεν ξέρει. Αυτό που ξέρω εγώ ειναι ότι ...
.....αυτό το κτήριο θα γίνει σε λίγο καιρό μνημείο, θα του βάλουν πλακέτες αναμνηστικές, σαν αυτή του ΠΕΤΡΑΚΗ στην Ιταλία.

Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται από μια τελείως διαφορετική κουλτούρα, ο ηλίθιος του ΣΥΡΙΖΑ, που τους κάλεσε, το κατάλαβε αργά χτες το βράδυ όταν αρνήθηκαν να φύγουν από την Νομική.

Η αυτοπυρπόληση είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος σύμφωνα με την θρησκεία τους, για κάποιον που δεν έχει τίποτα άλλο να περιμένει από την ζωή του παρά να πάει στα ποτάμια γάλακτος και στα βουνά από πιλάφια, με παρθένες να τον περιμένουν!
Θα κάνουν την απεργία τους, θα ράψουν τα στόματά τους και μετά 15 ημέρες και νύχτες ,τι?
Τι θα δούμε, δεν ξέρω ,αλλά καλού κακού ας έχουμε ένα πυροσβεστικό όχημα κοντά!_
farmaki

2 σχόλια:

  1. Ολα καλά αλλά δε μάθαμε με τι ανταλλάγματα παραχωρήθηκε το κτήριο από τους ιδιοκτήτες του και αν παραχωρήθηκε χωρίς ανταλλάγματα επειδή είναι μεγαλόψυχοι, μέχρι τώρα γιατί δεν ακούσαμε ποτέ για άλλη φιλανθρωπία τους. Απλώς μου δημιουργήθηκε το ερώτημα και ελπίζω πραγματικά να τους αδικώ. Αθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξέρω εγώ από λεφτά, είμαι μπατίρης! απλά ο ιδιοκτήτης είναι και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΠΑ RESEARCH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή