Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ :ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Τον ΣΑΜΑΡΑ τον συμπαθώ, (και τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τον ....συμπαθούσα) πολιτικός που είναι καθαρός, που είναι συν, για την σαθρή πολιτική σκηνή της Ελλάδας.
Είναι πολιτικός που περιμένεις από αυτόν κάτι διαφορετικό, όπως και με τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Είναι πολιτικοί νέας γενιάς που δεν έχουν το ''χούι'' της πολιτικής, παλιά λέγανε έχει το ''σαράκι'', μαλακίες..., τρελοί ήτανε παλιά, γραφικοί, σαν αυτούς που λύνουν το Κυπριακό μπροστά στην ΑΙΓΛΗ του ΖΑΠΠΕΙΟΥ, που είχαν χούι ή χόμπι την πολιτική και απώτερο σκοπό να βγουν στα κανάλια και να βγάλουν λεφτά.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ από την άλλη, δεν έχει χούι, δεν έχει ανάγκη τα λεφτά ή την προβολή και ζητάει ''έλεγχο'', αποδεκτό και σεβαστό και πρέπον και χίλια δίκια έχει αλλά..
., ας μην ξεχνάει πως αυτός μιλάει εκ του ασφαλούς, μπορεί βέβαια να μην είναι αριβίστας της πολιτικής σαν τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ή διεκπεραιωτής σαν τον ΓΑΠ, αλλά και αυτός προέρχεται από μεγάλη ''θυρίδα'' και παίζει στα ''σίγουρα'' και άνετα με την προίκα της συζύγου, όσο γιατί ασχολείται με την πολιτική ακόμα δεν μας το έχει δείξει και αποδείξει, οπότε καλά θα κάνει να μην πετάει λάσπη σε όλους τους άλλους προηγούμενους πολιτικούς, δεν είναι ο μόνος που ήρθε να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου