Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?


άντε και βγάλαν ονομαστικό εισιτήριο, ποιος θα το διαβάσει?

Με ομαδικό εισιτήριο που πλήρωσε ''άγνωστο'' πολιτικό κόμμα!
Αυτό από μόνο του αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας και δεν ξέρουμε γιατί η ακτοπλοϊκή εταιρεία προέβηκε στην παραβίαση του ''συστήματος ηλεκτρονικής καταγραφής των επιβατών'' που είναι υποχρέωσή της και απορρέει από την νομοθεσία.
Έπαιξε το κεφάλι της δηλαδή η εταιρεία, αλλά μάλλον στα σίγουρα, γιατί δεν ακούστηκε κάνα πρόστιμο, άρα είχαν την επιβεβαίωση (άγνωστο από ποιόν) ότι θα την γλιτώσουν.

Με τον φόβο των Ιουδαίων όμως ο ΥΠτΠ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ετοιμάζεται, για να μην έχουμε επανάληψη τέτοιων ''ταξιδιών'' εκδίδοντας ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ.
Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, ο .....
...Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης απέστειλε διαταγή σε όλες τις Λιμενικές Αρχές, προκειμένου να καταστήσουν σαφές προς όλες τις εταιρείες έκδοσης εισιτηρίων για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και τις εταιρείες επιβατηγών πλοίων, ότι πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα η υποχρέωση τους να ελέγχουν την ταυτοπροσωπία των επιβατών με τον έλεγχο των προβλεπόμενων αποδεικτικών μέσων ταυτότητας.

Οι Λιμενικές Αρχές θα προβαίνουν σε συνεχείς και επισταμένους ελέγχους   προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση εκ μέρους των υπόχρεων (εταιρειών – πλοίων – ναυτικών πρακτόρων) των προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεών τους αναφορικά με την καταγραφή - επιβεβαίωση των στοιχείων των επιβατών που επιβιβάζονται στα πλοία, υπενθυμίζοντας ότι η υποχρέωση αυτή αφορά τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά εισιτήρια που εκδίδονται._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου