Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Kαι οι έρευνες συνεχίζονται για την...τρομοκρατια


Aνακοινώθηκε από την αστυνομία  ότι στα ευρήματα που κατασχέθηκαν μετά τις νέες συλήψεις περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, σχέδιο 6σέλιδης προκήρυξης σε ηλεκτρονική μορφή από το περιεχόμενο της οποίας προκύπτει ότι:
Μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση, χωρίς να προσδιορίζεται όνομα, θα αναλάμβανε την ευθύνη για μια σειρά εκρήξεων. Αυτή η δραστηριότητα θα πραγματοποιούνταν ως εκδήλωση αλληλεγγύης πριν τη δίκη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», που αρχίζει τη Δευτέρα (17-01-2011).

Προαναγγέλλει συμμετοχή σε ένα ....
...διεθνές δίκτυο οργανώσεων βίας. Περιλαμβάνει εκτενείς αναφορές και θεωρητικές προσεγγίσεις με τις οποίες επιχειρούν να δικαιολογήσουν πράξεις βίας και τρομοκρατίας. Περιλαμβάνει σημεία κριτικής αντιπαράθεσης με την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», όπου διαφοροποιούν τη θέση τους σχετικά με τη δράση της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Επιπλέον βρέθηκαν: Συνθέσεις Δικαστικών Συμβουλίων σε όλη τη χώρα με ορισμένες αξιολογήσεις! 
Διευθύνσεις Αστυνομικών Τμημάτων, σχεδιαγράμματα περιοχών, φωτογραφικό υλικό οπλικών συστημάτων!

Από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προέκυψε ότι το πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάζνικοφ, που βρέθηκε σε διαμέρισμα στο Βύρωνα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ενέργεια. Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τυχόν ταυτοποίηση με άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου