Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Θέλει η πουτάνα κα κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!


ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ
Όπως την πάτησε ο Τραγουδιστής-Ιατρός στο Στρατιωτικό νοσοκομείο με την …φωνακλού βιζιτού έτσι και η Νέα Δημοκρατία, ετοιμάστηκε για τις εκλογές του Απριλίου που έρχονται και ξέρει οτι δεν την σταματάει τίποτα από το να μπει στην κυβέρνηση, γι’αυτό άλλωστε ετοίμασε το νέο της σχήμα.


Τον Απρίλιο λοιπόν έχουμε εκλογές, οι εκλογές αυτές σημαίνουν δύο πράγματα, πρώτον ότι ο ΓΑΠ (aka Geffrey) είναι αναγκασμένος να πάρει νεα μέτρα γιατί δεν πάμε όσο καλά πρέπει. 
Ο Λαός, που δεν αντέχει άλλο ο τραχηλος του νεα μέτρα, θα αντιδράσει με το δεύτερο συνθετικό του συνθήματος ΄΄ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ... ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ… ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ΄΄, για την αποφυγή των μολοτοφ λοιπόν, πάμε σε εκλογές.


Το δεύτερο μύνημα αυτών των εκλογών είναι ότι η κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει θα έχει κυριο μέλημα την ......
...καταστολή της οργής το κοσμάκη! 


Λύση στον ορίζοντα ούτε καν μακροοικονομικά δεν υπάρχει, θα υποταχθούν οι λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς (Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ., κ.α.) στις βουλές της Ευρωζώνης, γιατί  με τον Γιωργάκη αρχηγό θα βγούμε απο το τέλμα, αργά μεν αλλά θα βγούμε, δεν γίνεται λοιπόν να πάρει μόνος του την ΄΄δόξα΄΄.


Ο Σαμαράς αναγνωρίζει ότι η Ελλάδα τα πάει καλά σε σχέση με την κατάσταση που βρήκε το ΠΑΣΟΚ και ένω περίμενε να έρθει η ώρα του να κυβερνήσει, βλέπει ότι ο λαός δεν είναι διατεθειμένος για νέα πειράματα, συντάσσεται πίσω απο το ΠΑΣΟΚ και τον ανεκδιήγητο Πάγκαλο ακόμη αφου παρουσιάζονται ως η μόνη λύση!
Ο Σαμαράς λοιπον φαίνεται να προτιμά το Αμερικάνικο γνωμικό ΄΄Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, πήγαινε μαζί τους΄΄  και όχι αυτό που λένε οι Άγγλοι, ΄΄του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ΄΄ που φανερά προτιμούσε ο Καραμανλής!_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου