Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΩΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΩΣ ΗΔΟΝΟΔΟΥΛΟΣ

Η σοφή λαϊκή ρήση που χαρακτηριστικά αναφέρει ότι: «Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του», θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι ταιριάζει απόλυτα με τις εκτενείς αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στο χθεσινό κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας Real News (9/1/2011). 


Συγκεκριμένα η συντακτική ομάδα του Νίκου Χατζηνικολάου και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης σ’ ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στις σελίδες 30 και 31 αποκάλυψε το βίο και την πολιτεία του στενού συνεργάτη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πελεγρίνη, που είναι ο Καθηγητής κ. Αστέριος Δουκουδάκης.
Ο σημερινός Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών σύμφωνα και με αποδείξεις της Εκπομπής «το Κουτί της Πανδώρας» στην Κρατική Τηλεόραση (http://www.koutipandoras.gr/?p=3458), βρίσκεται .....

...στο ναό της Δημοκρατίας, στο αρχαιότερο πνευματικό Ίδρυμα της Χώρας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν υπηρετούσε και προωθούσε ως βαποράκι τις αρχές και τις αντιλήψεις της Χούντας. Έτσι λοιπόν κατά τα φοιτητικά του χρόνια στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών προσκύνησε μέσα από το Σύλλογο Φοιτητών στον οποίο ήταν Αντιπρόεδρος τη μαύρη Χούντα των Συνταγματαρχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μασκαράς και ποταπός Αστέριος Δουκουδάκης δεν εισήλθε στην Οδοντιατρική Σχολή με τη διαδικασία των εισιτήριων εξετάσεων, αλλά κατόπιν απόφασης του μακελάρη Παπαδόπουλου θεωρήθηκε ψυχοπαίδι αυτών και εισήλθε ως υπεράριθμος.
Ενώ η ενεργητική αντίσταση κατά της Δικτατορίας αριθμούσε εκατοντάδες φοιτητές, ο διεφθαρμένος χουντικός φοιτητής Αστέριος Δουκουδάκης χάλκευε με τις ενέργειές του τα όνειρα και τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού και βίαζε τις ψυχές και τις συνειδήσεις των δημοκρατικών πολιτών. Συγκεκριμένα με τη χουντική στάση και συμπεριφορά του υπηρέτησε την Χούντα της 21ης Απριλίου προκειμένου σαν τον γυμνοσάλιαγκα να ανέλθει στα αξιώματα. Είναι λοιπόν δικαιολογημένος ο χαρακτηρισμός ως του δοσίλογου εξουσιομανή, του οπορτουνιστή και του εραστή της καρέκλας.
Ο σημερινός Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Αστέριος Δουκουδάκης είναι ο θιασώτης και ο οπαδός του αρρωστημένου δόγματος που πρεσβεύει ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» για την απόκτηση της κίβδηλης δόξας και της επαίσχυντης αναρρίχησης. Αυτός ο ασπάλακας άνθρωπος συνιστά υγιές πνευματικό πρότυπο για τους Φοιτητές και γενικά για τη νεολαία της Χώρας μας?
Παράλληλα σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία της εφημερίδας Real News (φύλλο 112), όταν επιχειρήθηκε η αποχουντοποίηση, ο αψίκορος κ. Αστέριος Δουκουδάκης έφυγε λάθρα για την Αμερική, που όμως ύστερα από μερικά χρόνια υπέπεσε σε βαρύτατο ποινικό αδίκημα, εκείνο της σεξουαλικής ασέλγειας και παρενόχλησης φοιτήτρίας του. Έτσι λοιπόν ο «Καθηγητής» Δουκουδάκης απέκτησε εκτός από το γνώρισμα του χουντικού και εκείνου του ηδονόδουλου, με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί ορόσημο της αιδούς και να του έχει αποδοθεί ως παρατσούκλι το «Γκουσκούνης του ΕΚΠΑ».
Ο χουντικός κίναιδος Καθηγητής Δουκουδάκης πριν από λίγους μήνες μαζί με τον «προοδευτικό» συνεργάτη του Καθηγητή κ. Θεοδόση Πελεγρίνη τόνιζαν ότι θα αλλάξουν το γκρίζο του Πανεπιστημίου, αλλά τελικά είναι πιο μαύροι και από την επάρατη Χούντα. Απογυμνώθηκε λοιπόν και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης που ως νέος μαστροπός και νταβατζής κάλυψε την χουντική δράση του συνεργάτη του μη λαμβάνοντας θέση απέναντι σε ‘κείνους που στραγγάλισαν και ισοπέδωσαν την ποιότητα της κοινωνικής ζωής της Χώρας μας. Οι Καθηγητές λοιπόν κ. Δουκουδάκης και κ. Πελεγρίνης συνιστούν τους εραστοπροπαγανδιστές της Χούντας, το καμουφλάζ και τη μάσκα του πνευματικού υποκόσμου, που βλέπουν το Πανεπιστήμιο ως δούρειο ίππο για να μεθοδεύσουν τα μαύρα τους σχέδια.
Η Πανεπιστημιακή Κοινότητα και η ελληνική Κοινωνία κοχλάζει εξαιτίας των συγκεκριμένων νοσηρών φαινομένων που αποκαλύπτονται από τις εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης και με οργή, θυμό και αγανάκτηση επιθυμεί την ηθική και νομική απαξίωση των αργυρώνητων και προσκυνημένων κηρύκων της Χούντας, της αναξιοκρατίας και της φαυλότητας. Περιμένουμε την αντίδραση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, του Υπουργείου Παιδείας και την Υπουργό κα Άννα Διαναντοπούλου να καταδικάσουν τον εκφραστή της χειρότερης χρονικής περιόδου, που γνώρισε ποτέ η Χώρα μας, τον αρχιερέα της σεξουαλικής παρενόχλησης, τον αρχιεπίσκοπο της διαφθοράς, τον βαρόνο της σήψης, το ανθρωποειδές μορμολύκειο της κλίκας και του νεποτισμού. 


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_4560.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου