Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΕ ...ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ


ANAΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=59398&catid=9







Αδειασε και επίσημα πλέον τον Θ. Πάγκαλο η κυβέρνηση. Πηγές πάντως από το Μέγαρο Μαξίμου λεέγαν στο Newsit οτι δεν είναι στις προθέσεις του κ. Παπανδρέου να θέσει τον αντιπρόεδρό του εκτός κυβέρνησης.

Κι αυτό γιατί σε καμμία περίπτωση υπο τις παρούσε συνθήκες ο πρωθυπουργός δεν θα ήθελε να έχει απέναντί του τον κ. Πάγκαλο και όχι δίπλα του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε σήμερα αν αποδοκιμάζει τις δηλώσεις Πάγκαλου είπε: "Χαρακτηρίζουν αυτόν που τις κάνει τις δηλώσεις και είναι απόψεις αυτού που τις λέει. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει πόσο σέβεται τον πολίτη και το δημόσιο τομέα."

To πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, εξέφρασε και τη διαφωνία του με τις κατά καιρούς δηλώσεις του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου.
«Με ενοχλούν οι δηλώσεις Πάγκαλου και .....

....αξιολογώ ότι οι πολλές δηλώσεις και οι πολλές καταγγελίες δεν βοηθούν. Δεν συμβάλει ο καταγγελτικός λόγος για να επιλύσουμε προβλήματα, και όσο τα αποφεύγουμε τόσο το καλύτερο», ανέφερε.

Ωστόσο, απέφυγε ν' αναφερθεί στο ρεβεγιόν της χλιδής του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Και στην Βουλή όμως σήμερα το κλίμα ήταν βαρύ για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Πολλοί βουλευτές έλεγαν οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. "Κανείς άλλος δεν μπορεί να επαναφέρει τον Θ. Πάγκαλο εκτός από τον ίδιο τον πρωθυπουργό", έλεγαν χαρακτηριστικά.

Το πράσινο φως για δημόσιες τοποθετήσεις έδωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Πεταλωτής, αναφερόμενος σε όσα είπε για ο κ. Πάγκαλος "κοπρίτες", είπε ότι επρόκειτο «για δική του θεώρηση και µόνο έτσι µπορούν να εκληφθούν», επαναλαµβάνοντας ότι ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε δικές του απόψεις και δεν προσπάθησε να εκφράσει επίσηµες θέσεις της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου