Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ! ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΟΥΝ: O AΡΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΡΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ...

Έντονη κριτική άσκησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην κυβέρνηση για τη στάση της τα προηγούμενα έτη ως προς την υπόθεση Βατοπεδίου και το ρόλο του Θοδωρή Ρουσόπουλου σε αυτή. “Το ΠΑΣΟΚ έψαξε, ξανά έψαξε, έκανε αυτή την υπόθεση φύλλο και φτερό. Τελικά τι βγήκε να μας πει; Ότι δεν βρήκε τίποτα για τον Θ. Ρουσόπουλο, που υποτίθεται ότι το ΠΑΣΟΚ τον είχε καταδείξει ως το μεγάλο αρχιτέκτονα του εντός εισαγωγικών, σκανδάλου του Βατοπεδίου” επισημαίνει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξη του το Σάββατο στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash.
Ξεκαθαρίζει επίσης ότι ενώ η ΝΔ θα μπορούσε να ...

...αρνηθεί “οποιαδήποτε κουβέντα για εμπλοκή δικών της προσώπων” ο κ. Σπηλιωτόπουλος διευκρινίζει ότι το νυν κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “ξεπέρασε τις εντός εισαγωγικών λεγόμενες κόκκινες γραμμές, μπήκε σε αυτή τη συζήτηση και συμμετείχε στις διαδικασίες. Κατέληξε στα δικά της πορίσματα και από εκεί και έπειτα, τελικά, απεδείχθη ότι ενώ η ΝΔ προσέφερε τις υπηρεσίες της ενώ έγιναν όλα όσα μπορούσαν να γίνουν, δεν απεδείχθη απολύτως τίποτα με χαρακτηριστικότερη , την πολύκροτη εντός εισαγωγικών υπόθεση του Βατοπεδίου”.
Και συνεχίζει: “Έγιναν όσα έγιναν, τι απεδείχθη; Δεν υπάρχει καμία, ούτε επαρκής ένδειξη. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, είναι η περίπτωση του κ. Ρουσόπουλου. Όλη η συζήτηση ήταν για το Βατοπέδι. Όλη η συζήτηση για την προηγούμενη κυβέρνηση ήταν το εντός εισαγωγικών, σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Κάτω από αυτό, έγιναν οι προηγούμενες εκλογές. Με αυτό ως βαρίδι η ΝΔ πήγε σε εκλογές και χάσαμε με μια σημαντικότατη διαφορά. Έγινε η όποια διερευνητική διαδικασία, εξεταστικές επιτροπές, συζητήσεις.. Πολλά ειπώθηκαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τελικά το ΠΑΣΟΚ σήμερα, σε τι κατέληξε; Ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για τον κ. Ρουσόπουλο.
Για το ενδεχόμενο επιστροφής Ρουσόπουλου ο κ. Σπηλιωτόπουλος ότι πρέπει να απασχολήσει τον κ. Ρουσόπουλο εάν και εφόσον επιθυμεί να επιστρέψει. Και σε δεύτερο επίπεδο βεβαίως, θα απασχολήσει την παράταξή μας εάν αυτό το αίτημα υπάρξει. Και βεβαίως αυτό θα το απασχολήσει σε ένα αν θέλετε χρόνο, όπου τα πράγματα θα έχουν κατακάτσει και προφανώς οι φορτίσεις θα είναι λιγότερο έντονες από σήμερα._



ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ http://fimotro.blogspot.com/2011/01/blog-post_7738.html

farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου