Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΡΝΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΜΩΡΕ ,ΑΠΛΑ.....ΤΡΟΧΙΩΝΤΑΝ

Δικαιολογήθηκε: ''είναι γνωστό ότι είμαι ...αυνάνας''

Ο άνθρωπος που από μόνος του μπορεί να προκαλέσει παγκόσμια έλλειψη του viagra δηλώνει: ''εγώ? ποτέ δεν έχω πληρώσει για sex''!!!!


H έφηβη ωστόσο, που ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι βοήθησε να βγει από τη φυλακή, προκαλώντας ισχυρισμούς για κατάχρηση εξουσίας, έκανε σεξ με τον πρωθυπουργό! Αυτή την ένορκη κατάθεση έδωσε η πρώην συγκάτοικος του ''σοκολατένιου ρουμπινιού'' στην προανάκριση που πρόσφατα διέρρευσε!


Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι δεν έχει ποτέ πληρώσει για sex, και αρνήθηκε επίσης ότι έκανε sex με την Μαροκινής καταγωγής έφηβη El Mahrough, γνωστή με το παρατσούκλι Ruby (ρουμπίνι). Αυτή, επίσης, αρνήθηκε ότι έκανε sex μαζί του. Τώρα είναι 18, αλλά ήταν 17 κατά τη στιγμή της υποτιθέμενης ''δραστηριότητας'', από το Φεβρουάριο έως το Μάιο. 
Η Ruby λέει τώρα ότι δήλωνε σε όλους ότι ήταν 24, ώστε αν κάτι πάει στραβά να την γλιτώσει ο Μπερλουσκόνι!
Όμως, η πρώην συγκάτοικος της κατέθεσε στην ανακριτικές αρχές, "θυμάμαι ότι έλεγε (η Ruby) ότι ήταν στενή φίλη του Πρωθυπουργού, έλεγε, ότι ήταν συχνά στο σπίτι του πρωθυπουργού, όπου έπαιρναν δείπνο, χόρευαν και έκαναν σεξ, και της ....
...έδωσε και πολλά χρήματα "!


Σε δήλωσή του την Τετάρτη, ο Μπερλουσκόνι είπε ότι θα ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του με τους εισαγγελείς, αλλά ''δεν μπορεί επειδή δεν έχουν τη δικαιοδοσία να αποφανθούν στην υπόθεση αυτή" .
"Είμαι ήρεμος, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται, η αλήθεια κερδίζει πάντα", δήλωσε ο πορνόγερος. 


Οι Εισαγγελείς του Μιλάνο θέλουν να ελέγξουν τα γραφεία ενός υπαλλήλου του Μπερλουσκόνι, υποψιάζονται ότι ο εργαζόμενος αυτός πλήρωνε για τον γαμίκο πρωθυπουργό . Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι η έφηβη είναι μόνο μια από τις γυναίκες που εμπλέκονται στην εκπόρνευση για τον sugardaddy πρωθυπορνό. 


η 18χρονη: μου έδωσε τα λεφτά για να λέω ότι τον έχει ....τόσο
Οι εισαγγελείς έχουν ονομάσει ως υποτιθέμενο νταβατζή τον Giuseppe Spinelli, ο οποίος εργάζεται για εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι. Η Αστυνομία κατηγορεί άλλους τρεις συνεργάτες του Μπερλουσκόνι ότι τον προμυθέυαν με ''λευκό και ενίοτε μαύρο κρέας''


Μια κοινοβουλευτική επιτροπή ωστόσο θα πρέπει να εγκρίνει το δικαστικό αίτημα για διερεύνηση, επειδή οι ιδιότητές του Μπερλουσκόνι αυτόματα προστατεύονται από την αναζήτηση από τις αρχές επειδή είναι ο ίδιος νομοθέτης! Επίσης τα περισσότερα από τα 21 μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής είναι μέλη του κόμματος του Μπερλουσκόνι! Ο επικεφαλής της επιτροπής, Pierluigi Castagnetti, ανέφερε ''η επιτροπή θα ξεκινήσει την εξέταση η οποία θα διαρκέσει αρκετές συνεδρίες πριν καταλήξει σε συμπέρασμα''


Ο Μπερλουσκόνι κάλεσε την αστυνομία του Μιλάνου στα τέλη Μαΐου, προτρέποντας την απελευθέρωση της έφηβης από τη φυλακή. Είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής. Σε συνομιλία του με την αστυνομία, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, προέκυψε ότι ο Μπερλουσκόνι ήξερε ότι ήταν ανήλικη!
Ο πρώην-φίλος της, επίσης, είπε στην αστυνομία ότι ανακάλυψε (ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ) τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο, ότι ήταν ανήλικη. ''Μου είπε ότι στην αρχή της σχέσης της με τον πρωθυπουργό, ο πρωθυπουργός δεν ήξερε ότι ήταν ανήλικη. Αλλά μετά, του το είπε ότι ήταν μικρούλα", δήλωσε ο πρώην φίλος της .


Τη Δευτέρα, ο Μπερλουσκόνι είπε στην τηλεόραση: ''Είναι παράλογο ακόμη και να σκεφτεί κανείς ότι έχω καταβάλει χρήματα για να έχω σχέση με μια γυναίκα. Είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ. Είναι κάτι που βρίσκω εξευτελιστικό για την αξιοπρέπεια μου".


Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κωλόγερος θα γλιτώσει. Εμείς στην Ελλάδα το γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε Ευρωπαίο ότι οι πολιτικοί και τα .....σκατά επιπλέουν!_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου