Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ..... ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ


Στην πρώτη κοινοβουλευτική τοποθέτησή του μετά την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης είπε: "Θέλω να επαναλάβω ότι δεν αισθάνομαι κανένα μίσος" .

''Πρέπει να γίνει κατανοητό πως με τη βία και το μίσος δεν προχωρά η πατρίδα μας, η βία και το μίσος είναι διαλυτικά στοιχεία"

Ευχαρίστησε όσους συναδέλφους του και πολίτες τον στήριξαν και κάλεσε τη Βουλή να μην μείνει αδιάφορη στις κοινωνικές εντάσεις και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να αντιμετωπιστεί η κρίση.



Έλα όμως που τα αισθήματα τα δικά μου δεν έχουν αλλάξει! 


Αισθάνομαι μίσος και διαλυμένος, για και από τους Βουλευτές, μπορεί ο Κωστής να είναι grand τύπος και να μπορεί να ξεπερνά το θυμό του με ταξίδια στις Βρυξέλλες και ουίσκι 27 ετών, εγώ όμως, έχω  για συμβουλάτορα το τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο και καλά θα κάνει ο Κωστής να μην κυκλοφορεί στο κέντρο γιατί .....
...βρέχει και όλοι έχουν ομπρέλες ανα χείρας!_
farmaki

5 σχόλια:

  1. Καλά τα λες.
    Δες και "Χτίζοντας σωτήρες".
    http://proslalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_489.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανούσια, πεζά και σαχλά αυτά που έγραψες, αγαπητέ holy-farmaki.

    Gerasimos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεράσιμε , πεζός ήταν και ο ηλίθιος όταν πέρναγε μέσα από την πορεία;)
    Όσο για την έλλειψη χιούμορ που έχεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ holy-farmaki,

    Το να παρομοιάζεις την ομιλία του κύριου Χατζηδάκη με πρεμιέρα θεατρικής παράστασης δεν είναι χιούμορ - απλά παρομοιάζεις την ομιλία του κύριου Χατζηδάκη με θεατρική παράσταση και υοπονοείς, μάλλον λες ευθέως, ότι η ομιλία του ήταν ένα σώου. Βέβαια μπορεί αυτή να είναι η άποψή σου και είσαι ελέυθερος να γράφεις ό,τι θέλεις, όπως κι εγώ είμαι ελεύθερος να κρίνω αυτά που διαβάζω, τα οποία και βρήκα πεζά. Το αν έχω χιούμορ ή όχι δεν μπορείς να το συμπεράνεις επειδή δεν βρήκα χαριτωμένη και αστεία την ανάρτησή σου. Προσωπικά δεν βλέπω πουθενά πνευματώδες χιούμορ αλλά ειρωνία η οποία ως γνωστόν είναι η κατώτατη μορφή του χιούμορ.

    Gerasimos

    ΑπάντησηΔιαγραφή