Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ...


«Επιχείρηση» παράνομου στοιχήματος αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Παιγνίων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από διακριτική επιτήρηση του χώρου και αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της 08-01-2011, σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν, 47χρονος ημεδαπός, με τη μεσολάβηση του οποίου ενεργούταν ο παράνομος στοιχηματισμός, 36χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη του καταστήματος, ένας 38χρονος ημεδαπός πελάτης, ο οποίος συμμετείχε σε παράνομο στοιχηματισμό, ενώ η 50χρονη ιδιοκτήτρια της καφετέριας ....
...αναζητείται .
Σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίζεται δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της παράβασης του Νόμου«περί Ρύθμισης θεμάτων ΟΠΑΠ» και άλλων συναφών διατάξεων, του Νόμου «περί Παιγνίων».
Συγκεκριμένα, το ερευνώμενο κατάστημα, υποκαθιστώντας τα νόμιμα πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π., είχε μετατραπεί σε χώρο διενέργειας παράνομου στοιχήματος, όπου μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, δινόταν η δυνατότητα στοιχηματισμού χρηματικών ποσών, σχετικού με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων.
Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχε εγκατασταθεί στο κατάστημα ένας φορητός Η/Υ, εξοπλισμένος με ειδικό λογισμικό και σύνδεση στο διαδίκτυο, ο οποίος κατασχέθηκε μαζί με άλλα πειστήρια.
Επιπρόσθετα, με σκοπό τον προσπορισμό επιπλέον κερδών, η 36χρονη, για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας, είχε παρανόμως εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 4 παιγνιομηχανήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 50χρονης ιδιοκτήτριας._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου