Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Εξιχνιάστηκε η ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου που έγινε την 31-03-2010


Εξιχνιάστηκε η ληστεία που διαπράχθηκε την 31-03-2010, στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου, όπου τρεις (3) ένοπλοι δράστες απειλώντας τους υπαλλήλους με όπλο και πυροβολώντας στην οροφή των γραφείων, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.300€. 


Δράστες της ληστείας είναι τρεις (3) αλλοδαποί άνδρες αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με τουλάχιστον ακόμη τρεις (3) Έλληνες συνεργούς τους και διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Εύβοιας και Βοιωτίας.


Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας .....
..συνελήφθησαν την 27-04-2010 από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας μετά από ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας και από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς εξακριβώθηκε ότι συμμετείχαν και στη διάπραξη δυο (2) ακόμα ληστειών στο πολυκατάστημα CARREFOUR στη Λ.Αθηνών στον Κολωνό την 10-04-2009 και στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Γερακίου Λακωνίας την 02-11-2009.
Όπως διαπιστώθηκε από τη βαλλιστική έρευνα το όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε βάρος των υπαλλήλων των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου στη προαναφερόμενη ληστεία, είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας και κατασχέθηκε σε βάρος των συλληφθέντων.
Για τον έναν αλλοδαπό, μέλος της ομάδος, αποδείχθηκε η συμμετοχή του στη διάπραξη τεσσάρων (4) διαρρήξεων – κλοπών οικιών στη περιοχή Αγίου Ιωάννη Ταμυνέων.
Οι συλληφθέντες προφυλακίστηκαν με διάταγη του Ανακριτή Λιβαδειάς._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου