Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ...-Δεν αντέχω άλλο, η χολή πρασίνησε, θα στάξω φαρμάκι!

το μόνο παραμύθι παγκοσμίως με
τον/την συγγραφέα στο εξώφυλλο.
Το ξέρω, γιατί το έψαξα!
Η κυρία ΜΑΡΙ .....ΚΥΡΙΑΚΟΥ (τώρα τελευταία-γιατί πριν ήταν ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ) πρώην ηθοποιός και πρώην αρραβωνιαστικιά του Κορκολή (όταν ήταν ακόμα μικρή-για να μην ξεχνιόμαστε) και από το 2004 σύζυγος ΜΙΝΩΑ, βγαίνει στον Αnt1, ιδιοκτησίας του συζύγου της από το πρωί μέχρι το βράδυ, την προωθούν στο γυαλί λες και βρήκαν την πηγή της νεότητος, την νέα COCA COLA


Μπορεί ο Μίνωας να είναι ευτυχισμένος με την δροσιά της σαραντάρας(!), αφού έχει φτάσει αισίως τα εβδομήντα τρία χρόνια του, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με μένα! 


Την δείχνουν πριν τις Ειδήσεις, μετά τις Ειδήσεις, ανάμεσα στις Ειδήσεις, η Μαρί εδώ, η Μαρί εκεί, η Μαρί στα εγκαίνια, στην τηλεόραση, μέχρι και το site της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κάθε δυο μέρες την έχει θέμα, εθελοντισμός, φιλανθρωπία , υιοθετεί........


Όσο ζούσε ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ....
...., μας είχαν ζαλίσει στο MEGA με το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και τις ''ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ'' του. Και καλά ο Λαμπράκης ησύχασε και ησυχάσαμε και εμείς.


Τώρα, η ΜΑΡΙ είναι μόνο σαράντα χρονών (γεννήθηκε το 1971) και έχει εκδώσει το μοναδικό, ανεπανάληπτο παραμύθι ''ΜΑΙΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ'', δηλαδή έχει μπροστά της άλλα τουλάχιστον 40 χρόνια ''προσφοράς'' και ποιος ξέρει πόσα άλλα πονήματα για να μας ταλαιπωρεί. 


Δεν νομίζω να το αντέξω, η μόνη λύση είναι να πουλήσει τον ANT1 ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ, να ησυχάσουμε όλοι!_
farmaki

1 σχόλιο:

  1. Υπομονή Μαρυ σε λίγο καιρό θα τον κληρονομησης
    ε....ρε γαμω τις φιλοδοξίες σας νεα κορίτσια σαν τα κρύα τα νερα και πατε με τους κολογερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή