Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Υποτροφίες της Μ.Κ.Ο. "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Αριστείας Athens Information Technology (AIT)


Athens Information Technology (AIT)
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Αριστείας Athens Information Technology (AIT),  παρέχει  τέσσερις υποτροφίες σε Έλληνες και τέσσερις υποτροφίες στους φορείς μεταναστών στο προπτυχιακό πρόγραμμα του AIT, “BSc in Computer Engineering-πτυχίο Μηχανικού Η/Υ”, που θα προσφέρεται από τον Οκτώβριο του 2011 σε συνεργασία με το κρατικό πανεπιστήμιο Aalborg της Δανίας για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.
Το πρόγραμμα συνδυάζει τις επιστήμες των υπολογιστών, της πληροφορικής, της ηλεκτρονικής και της ηλεκτρολογίας, είναι εναρμονισμένο με την ευρωπαϊκή συνθήκη της Μπολόνια, και θα προσφέρεται εξ' ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα. Παρέχει τη δυνατότητα  ....
...φοίτησης 3+2 έτη, ενώ η πενταετής φοίτηση θα οδηγεί στην απονομή BSc&Master (πτυχίο και μεταπτυχιακό). Ο τίτλος σπουδών θα απονέμεται από το κορυφαίο κρατικό πανεπιστήμιο Aalborg της Δανίας. Η διαδικασία εισαγωγής περιλαμβάνει αξιολόγηση των δικαιολογητικών του υποψηφίου από ακαδημαϊκή επιτροπή του Α.Ι.Τ. και του Πανεπιστημίου Aalborg.
Σε τελικό στάδιο η Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα εξετάσει τα κοινωνικά κριτήρια των υποψηφίων ενδιαφερομένων και θα κάνει τις πρέπουσες υποδείξεις, οι οποίες θεωρούνται δεδομένες και ευπρόσδεκτες από το ΑΙΤ. Πληροφορίες  για τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων, την υποβολή δικαιολογητικών και τις καταληκτικές ημερομηνίες θα  δοθούν προς ενημέρωση από τον ιστοχώρο του ΑΙΤ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο www.ait.gr/bsc ._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου