Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ....ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση κροτίδων και πυροτεχνημάτων-βεγγαλικών στον Πειραιά


Ενημερώθηκε, χθες στις 16:15, η Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από συνοδό σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού Σώματος, σχετικά με την ένδειξή του σε συγκεκριμένο δέμα, που βρισκόταν εντός του χώρου αποσκευών Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στην περιοχή ‘’DOCK 3’’ του λιμένα Πειραιά.

Άμεσα, μετέβησαν στο σημείο άνδρες της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, διαπιστώνοντας ότι εντός του δέματος, το οποίο τέθηκε υπό παρακολούθηση, περιέχονται 2.000 κροτίδες.

Στις 16:40, εμφανίστηκε 52χρονος, ο οποίος εναπόθεσε επί του δέματος ....
...απόδειξη αποστολής ασυνόδευτου φορτίου και συνελήφθη καθώς σε έλεγχο που του διενεργήθηκε προέκυψε ότι δεν έφερε κατάλληλα έγγραφα νόμιμης κατοχής των ανωτέρω κροτίδων. Διενεργήθηκε έλεγχος και στα υπόλοιπα δέματα τα οποία είχε φορτώσει ο συλληφθείς στο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με αρνητικά αποτελέσματα.

Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας συνελήφθη 39χρονος, ο οποίος υπεδείχθη από τον 52χρονο ως ο προμηθευτής των κροτίδων και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του, εντός πλαστικής σακούλας, 2.700 τεμάχια ‘’PETARDS’’ και 06 τεμάχια ‘’MAD HATTER’’ για τα οποία δεν υπήρχαν κατάλληλα έγγραφα κατοχής.

Σε νομότυπη έρευνα η οποία ακολούθησε στην οικία του 39χρονου, παρουσία Εισαγγελικής Λειτουργού Αθηνών, βρέθηκαν 35.284 τεμάχια πυροτεχνήματα-βεγγαλικά, διαφόρων ειδών.
Η Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατέσχεσε τις κροτίδες και τα πυροτεχνήματα-βεγγαλικά._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου