Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ''ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'' ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από νωρίς τα ξημερώματα η Αντιτρομοκρατική έπιασε δουλειά, συνέλαβε ''τσακαλάκια'', πιθανόν ώστε να προλάβει ''χτύπημα''.


Στην Νέα Ιωνία Βόλου και στην Αθήνα έγιναν οι έρευνες όπου βρέθηκαν 2 Καλάσνικοφ, 6 πιστόλια, 1 περίστροφο, εκατοντάδες σφαίρες, αστυνομικές στολές, περούκες, υπολογιστές, φάροι περιπολικών και ασύρματοι.


 Έχουν προσαχθεί και εξετάζονται 7 άτομα, 5 άνδρες και 2 γυναίκες. Ανάμεσα στους συλληφθέντες σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι  οι καταζητούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» Χρίστος Τσάκαλος, Γιώργος Νικολόπουλος, αλλά και ο εξ Αλβανίας Νταμιάνο Μπολάνο. 


Στην οδό Ελλησπόντου στον Βόλο έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις, ενώ στην Αθήνα ....
...στην οδό Ορφέως στον Χολαργό. 


Στις 25 Μαρτίου στην Νέα Ιωνία Βόλου είχε συλληφθεί  ο 22χρονος Ερρίκος Ράλλης. Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αποτύπωμα στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου, ενώ φέρεται να διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση, όπως διαρρέουν κύκλοι της ΕΛΑΣ.


Οι "Πυρήνες" ξεκίνησαν τη δράση τους τοποθετώντας αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε χύτρες και στη συνέχεια εξέλιξαν τη μεθοδολογία της, συνεργαζόμενοι και με άλλες οργανώσεις. 

Ο 22χρονος Ερρίκος Ράλλης είχε συλληφθεί το 2006 κατά τη διάρκεια επεισοδίων. Η κατηγορία που αντιμετώπισε τότε ήταν της αντίστασης κατά της Αρχής.
πηγή crimesonair.blogspot_
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου