Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ (ΠΕΣΤΑ) ? ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ?

ΧΟΡΣΤ ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΜΕΓΙΕΡ
ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΕΓΙΕΡ






Η 27χρονη που προσήχθη φέρεται να είναι κόρη ενός ζευγαριού πιθανολογούμενου μέλους της τρίτης γενιά της Γερμανικής ΡΑΦ.

 Δεν πιστεύουμε στην οικογενειακή ευθύνη, απλά παραθέτουμε κάποια στοιχεία.

Η Φράξια Κόκκινος Στρατός ( Rote Armee Fraktion, συντμ. RAF), γνωστή στα ΜΜΕ και ως Ομάδα Μπάαντερ-Μάινχοφ, ήταν ακροαριστερή οργάνωση  που έδρασε στη Δυτική Γερμανία.
Ιδρύθηκε από τους Αντρέας ΜπάαντερΓκούντρουν Έσλιν Χορστ Μάλερ , Ουλρίκε Μάινχοφ Ίρμγκαρντ Μέλερ  και άλλους το 1970. Η οργάνωση, με ανακοίνωσή της, τερμάτισε τη δράση της τον Μάρτιο του 1998, ενώ ήδη από το 1992 ήταν ουσιαστικά ανενεργή.

Οι γονείς της ήταν οι ΧΟΡΣΤ ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΜΕΓΙΕΡ και η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΕΓΙΕΡ, ο ΜΕΓΙΕΡ θεωρούνταν από τα κατευθυντήρια όργανα της οργάνωσης. Το 1984 εξαφανίστηκαν οικογενειακώς και η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ, αργότερα όταν παραδόθηκε, δήλωσε ότι ....
....''ζούσαν στον Λίβανο για ένα διάστημα''.

Η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΕΓΙΕΡ το 1999 παραδόθηκε στην Γερμανική Πρεσβεία στον Λίβανο όπου και συνελήφθη με την υποψία συμμετοχής στην ΡΑΦ, για την επίθεση εναντίον χρηματαποστολής, και την χρησιμοποίηση του πλαστού ονόματος ΓΚΑΜΠΙ ΚΡΑΟΥΣ, το οποίο είχε βρεθεί σε διάφορα ενοικιαστήρια, ένα εκ των οποίων και της γιάφκας που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του Διευθυντή της ΜΤU ERNST ZIMMERMAN. Είχε χωρίσει με τον ΧΟΡΣΤ, παντρεύτηκε έναν Λιβανέζο με τον οποίο έκαναν και ένα αγόρι, 

Ο ΧΟΡΣΤ ΜΕΓΙΕΡ ήταν ύποπτος για, τις δολοφονίες του ΚΑΡΛ ΧΑΙΝΖ ΜΠΕΚΟΥΡΤΣ, του ΕΡΝΣΤ ΖΙΜΜΕΡΜΑΝ καθώς και του τραπεζίτη ΑΛΦΡΕΝΤ ΧΕΡΡΧΑΟΥΣΕΝ, τo 1984 για τοποθέτηση βόμβας σε Ισπανική disko στην πόλη ROTΑ και το 1991 για παγιδευμένο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο στο Βουκουρέστι. 

Το 1999, ένα χρόνο αφού η οργάνωση είχε διαλυθεί, ο ΧΟΡΣΤ μαζί με την φίλη του ΑΝΤΡΕΑ ΚΛΑΜΠ διέφυγαν από έλεγχο αστυνομικών, που είχαν ειδοποιηθεί από γείτονές τους για ''περίεργη συμπεριφορά'', ο ΧΟΡΣΤ πυροβόλησε ένα αστυνομικό, κατόπιν όταν προσήλθαν οι ειδικές δυνάμεις, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, σκοτώθηκε.
Η Αστυνομία δήλωσε ότι ζούσε στην Βιέννη με την ΚΛΑΜΠ από το 1995. Η ΚΛΑΜΠ μετά την σύλληψη της παραδέχθηκε την βομβιστική επίθεση στην Ισπανία και αρνήθηκε την συμμετοχή στην επίθεση στο Βουκουρέστι, ωστόσο καταδικάσθηκε αφού υπήρχαν αδιάψευστα στοιχεία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν ξέρω, δεν απαντώ!_
farmaki



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου